În spatele sandalelor Oscar Tiye, o româncă și jumătate

27 May 2016

„Dă-i unei femei pantofii potriviţi şi va cuceri lumea”, spunea Marilyn Monroe şi aceasta pare să fie şi deviza creatoarelor brandului de succes Oscar Tiye, a cărui colecţie de sandale pentru sezonul primăvară-vară 2016 a făcut furori.

oscar tiye5

Oscar Tiye este un brand italienesc de încălţăminte de lux creat în 2013 la Milano de către Amina Muaddi, născută dintr-un tată iordanian şi o mamă româncă, şi partenera ei de afaceri, Irina Curutz, născută la Constanţa. Aşadar, două tinere talentate, de orgine română, au reuşit să cucerească piaţa de accesorii high- end. După cum ele însele mărturisesc pe pagina oficială a brandului, colecţiile Oscar Tiye s-au născut din dorinţa de a crea pantoful perfect, capabil de a transmite eleganţă şi putere în egală măsură. O seamă de vedete de la Hollywood deja îi poartă, printre acestea, Zoe Saldana, Eva Longoria, Hailee Steinfeld, Heidi Klum şi Britney Spears, Giovanna Battaglia şi Aimée Song.

oscar tiye ALEXA VEGA

Alexa Vega

oscar tiye HEIDI KLUM

Heidi Klum

Julie Bowen

Julie Bowen

oscar tiye ASHLEY BENSON

Ashley Benson

Pantofii Oscar Tiye sunt fabricaţi exclusiv în Italia, în Riviera del Brenta, zonă recunoscută pentru tradiţia şi măiestria artizanilor săi.

Logoul brandului reprezintă un scarabeu stilizat – simbol sacru al lumii arabe şi talisman norocos. Transpus în lumea artei, devine o preţioasă bijuterie, precum cea pe care Faraonul Amenhotep III i-a dăruit-o Reginei Tiye, drept cadou de nuntă.

logo oscar tiye

oscar tiye9

minnie sandals

oscar tiye8 oscar tiye7 oscar tiye6 oscar tiye5 oscar tiye4 oscar tiye2 oscar tiye2 (2)

oscar tiye6

În România, brandul este comercializat de „Raionul 4”.Citiţi şi

Cum să porți o rochie de seară elegantă pentru o ocazie specială

(Anti)Eroina Instagramului – Inventing Anna

Breakfast, Lunch & Dinner At Tiffany’s

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro