Într-o zi, m-am trezit singur cu tine lângă mine

12 April 2018

Zi de zi, rețelele de socializare sunt pline de relații perfecte, iubire, prietenii nemăsurabile și oameni fericiți. Unii pozează astfel și după foarte, foarte mulți ani. Se pare că în ei viața nu a lovit la fel de strașnic ca în noi.

Observ că la acești oameni, surprizele nu au devenit obligații, ajutorul nu a devenit clauză contractuală, iar dependența în cea mai agresivă formă a ei rămâne fumatul.

Într-o zi, m-am trezit singur cu tine lângă mine, într-o zi m-am trezit cu un balast și nu cu un partener, într-o zi nu am mai simțit dragoste, ci mai degrabă milă, într-o zi nu am mai simțit iubire, ci nevoie și obicei. Undeva pe parcurs, ne-am pierdut ori eu m-am pierdut de tine.

portrait-in-black-by-jack-vettriano 2

Am plecat în aceeași direcție, sfârșind tu la Est, iar eu la Vest. Nici măcar asta nu ar fi fost o problemă, dacă ne-am fi întâlnit la mijloc, dar de fiecare dată, calea de mijloc era la Est.

Când vorbim de iubire și dragoste, avem cu toții o imagine a redescoperirii de sine, ne imaginăm că aceste sentimente ne vor lumina și ne vor schimba perspectivele. Cred că undeva greșim, descoperirea eului raportat la o relația cu o persoană este de cele mai multe ori falimentară.

Înainte sa fim împreună, hai să fim separat și după vedem unde ne situăm!

Guest post by Ștefan Nica

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Frumoasa iubește bestia doar în poveste?

Iubind-o, cu cratimă… :)

A avea sau a nu avea un amant, aceasta este întrebarea! (argumente PRO și CONTRA)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Cristina / 13 July 2019 21:20

  Te sfatuiesc sa fii sigur de ceea ce vrei..de ceea ce spui..Apoi,femeile se racesc cu un motiv ..sau mai multe .Lipsa atentiei ,complimentelor ..cand nu se mai simte apreciata si femeie langa barbat incepe sa se raceasca ..

  0
  0
  Reply
 2. axelle / 13 April 2018 21:58

  Cred ca te-ai plictisit de relatie/casnicie si nu stii cum sa ii spui.

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro