Iubești caii? Arat-o!

Catchy

23 April 2015

Îmi plac caii și toate sporturile în care sunt implicați, de la echitație, la curse și polo, dintotdeauna apanajul elitelor, cabalinele fiind niște scumpeturi în toate sensurile. Niciun tandem nu mi se pare mai elegant și mai impresionant decât omul și calul. Cum nu mai putem umbla călare decât poate ocazional, pasiunea se poate răsfrânge asupra tuturor obiectelor ce poartă însemne ecvestre. 🙂 Iată, de exemplu, noile genți Alfonsina.

La-Martina-SS15-Campaign

La Martina aduce un omagiu poetei argentiniene Alfonsina Storni, exponentă a post-modernismului anilor ’90 din Buenos Aires, printr-un accesoriu feminin și elegant – geanta de zi casual-chic care-i poartă numele.

Alfonsina Storni

Alfonsina Storni – inspirația

IMG_1822

Alfonsina este lucrată de mână în Italia, din piele de vițel vopsită manual prin tehnica tamponării în combinații de culori splendide – portocaliu, galben, verde și albastru electric, dar și alb și negru. Are inserții prețioase din metal și ilustrează perfect natura duală a jocului de polo: sportivă și elitistă. Spiritul Polo se regăsește în logo-ul inconfundabil La Martina, cu cei doi cai în galop care au devenit ornamentul ce înfrumusețează ca un pandantiv fața genții. Iar al doilea element decorativ amintește de scara pentru urcat în șea.

Gențile Alfonsina sunt disponibile, la prețul de 1.500 lei, în magazinul La Martina din Băneasa Shopping City, la parter.Citiţi şi

Poate geanta asta să te facă să înveți tango?

Cinci trucuri ca să pară că ai cu ce

Un bărbat ocupat. De altă femeie

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
376 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro