Johnny Depp – noua imagine a parfumurilor Dior

3 June 2015

Casa Dior a comunicat destul de laconic vestea că veteranul hollywoodian Johnny Depp a fost ales ambasador pentru parfumurile bărbătești. Vestea a surprins oarecum pentru că Depp e la prima campanie publicitară de acest gen, deși cu siguranță n-a dus lipsă de oferte. Ceva i-o fi plăcut foarte tare de-a acceptat, pentru că în ultima vreme, după ce a devenit tată și s-a căsătorit anul trecut cu Amber Heard, nu mai dă decât rar interviuri și acceptă doar roluri de primă mână. Cum despre noua creație a “nasului” casei Dior – Francois Demachy – nu există încă alte informații, nu ne rămâne decât să ne imaginăm cum va arăta sticla și va mirosi parfumul, cu gândul la rolurile care au răscolit milioane de femei.

johnny

Nathaniel Goldberg for Christian Dior Parfums

Johnny Depp îi urmează actorului britanic Robert Pattinson (Twilight Saga) care semna în 2012 un contract pe trei ani în valoare de 12 milioane de dolari pentru a fi imaginea parfumurilor Dior pentru bărbați. Anul în care, Casa Chanel șoca lumea cu o premieră în materie: Brad Pitt – imaginea Chanel No.5…Citiţi şi

Psihologia dragostei la bărbați

Parfumuri și couture: colecția Toile de Jouy de la Maison Dior

În fiecare zi folosesc o cremă, un ruj și un parfum

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro