Johnny Depp – un tată modern

30 November 2015

Lily Rose, fiica actorului Johnny Depp şi a fostei sale soţii Vanessa Paradis, şi-a făcut publică orientarea sexuală, la numai 16 ani, ca fiind una „fluidă”, prin participarea în vara acestui an în cadrul unui proiect fotografic dedicat tuturor celor care se declară „orice, numai 100% heterosexual nu”. Prezenţa tânărului model în Self-Evident Project a fost o surpriză pentru miile de fanii ai acesteia, dar nu şi pentru tatăl său, Johnny Depp, după cum el însuşi a declarat pentru Daily Mail şi asta pentru că între cei doi există o relaţie foarte strânsă, Lily destăinuindu-i tatălui său tot ceea ce i se întâmplă.

Lily Rose Depp

Jonny Depp a vorbit despre fiica sa ca despre „una dintre cele mai deştepte persoane pe care le-am întâlnit”, subliniind că îi va fi alături în orice situaţie, aceasta fiind datoria sa de părinte, dar că asta nu înseamnă că nu va fi în permanenţă preocupat de ceea ce i se întâmplă micuţei Lily Rose care a crescut atât de repede.

Prietenul lui Lily, iO Tillet Wright, a distribuit poza pe Instagram, scriind:

lily depp

„Sunt atât de mândru de mica mea @lilyrose_depp. A decis să participe la @selfevidentproject deorece se află undeva în cadrul vastului spectru (al orientărilor sexuale – n.red) şi nu aş putea fi mai fericit să-i urez bun venit în familie. Este o bijuterie de persoană. #prouduncle#weareyou.”

Deocamdată, Lily nu a precizat exact care este orientarea sa sexuală şi dacă se consideră lesbiană, gay, bisexuală, transexuală, indecisă sau asexuală.Citiţi şi

My Valentine

Poveste de Crăciun cu Chanel N°5 L’EAU și Lily-Rose Depp

O călătorie în timp

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro