Julia Roberts va fi Charlotte din serialul “Charlotte Walsh Likes To Win”

5 March 2019

Încă frumușica actriţă americană Julia Roberts își dorește și negociază rolul principal din serialul „Charlotte Walsh Likes To Win”, o producţie a platformei Amazon, adaptarea pentru micul ecran a cărţii omonime a scriitoarei Jo Piazza.

Julia Roberts se simte “perfectă” pentru rolul din Charlotte Walsh Likes To Win
(aici, în Homecoming)

Cartea prezintă povestea unei directoare din Silicon Valley care decide să se întoarcă în Pennsylvania natală și să candideze pentru un loc în Senatul Statelor Unite. Ca urmare a acestei decizii, Charlotte Walsh trebuie să facă faţă unei campanii murdare, în care rivalul ei este dispus să facă totul pentru a o învinge.

Dacă va obține rolul, aceasta fi a doua colaborare a Juliei cu Amazon după serialul „Homecoming”, lansat anul trecut, în care a interpretat primul ei rol important în televiziune.

Vi se pare și vouă că se duce vremea filmelor hollywoodiene cu bugete uriașe? Că marile nume își doresc și acceptă contracte de genul acesta, că noi nume se consacră – actori, scenariști, regizori -, că noii producători (netflix, amazon) fac o treabă foarte bună?Citiţi şi

Sub o fotografie mi-au scris: ce urât îmbătrânești, ești oribilă!

Pretty Woman, după 30 de ani

Salutări de la Gretchen! Cum care Gretchen?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro