Lampa din dormitor

25 March 2021

La intervale regulate, prin viața mea începe a sufla câte un vânticel de schimbare. Care, uneori, se transformă în uragan, iar alteori trece fără puterea de a schimba măcar locul cănii de cafea. Și de-o vreme, mi-a cășunat pe dormitor. Nu-mi mai plăcea nici culoarea, nici modelul dulapului, nici mărimea și forma patului – cu tăblii, nici cum intră sau cade lumina, nimic, dar chiar nimic. Așa de rău era, că am ajuns să dorm pe canapeaua din living. Și nu-mi era bine. Deloc, deloc.

Așa că m-am apucat eu de greblat netul, mai mult în joacă, fiindcă știam ce nebunie înseamnă o asemenea schimbare. Și am descoperit că, mai nou, dacă ai bani, scapi fără efort de ei fix din fața calculatorului, fără să mai alergi de nebun prin magazine și să riști vreun infarct în fața prețurilor.

Dar cred că nu mobila din dormitor era problema. Pentru că, până la urmă, am lăsat-o baltă, am intrat pe philips hue și mi-am comandat o… lampă. Și odată cu lampa m-am întors în dormitor. 🙂Citiţi şi

Să-l sun?

Târgul Made in RO – Concentrat fin de design contemporan, ediția #FlowerPower

Care-i treaba cu hoffice-urile?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro