Lista cu cântecele din filmele lui Tarantino

1 August 2019

Aşa cum orice fan ştie, muzica din filmele lui Quentin Tarantino joacă un rol la fel de important precum scenariul sau personajele. De-a lungul anilor, regizorul s-a dovedit un adevărat maestru al alegerii coloanelor sonore, de multe ori readucând în atenţie melodii demult uitate.

De aceea, ca parte a promovării celui mai recent film al său (Once upon a time in… Hollywood), Tarantino a alcătuit pe Spotify o listă a cântecelor alese în trecut pentru peliculele regizate de el. Playlist-ul conţine 70 de melodii, care însumează un total de patru ore de ascultare.

Printre favorite se numără, desigur, alegeri precum “Bang, bang” al lui Nancy Sinatra (Kill Bill: Vol. 1), “Jungle Boogie”, interpretat de Kool & The Gang sau “You Never Can Tell”, cântat de Chuck Berry (Pulp Fiction). De asemenea, pe listă au mai ajuns deloc surprinzător şi melodiile lui George Baker, Selection’s Little Green Bag şi Stealers Wheel’s Stuck in the Middle With You (Reservoir Dogs), cea a formaţiei White Stripes, Apple Blossom (The Hateful Eight) sau Cat People a lui David Bowie (Inglorious Basterds).

Poţi asculta playlist-ul lui Quentin Tarantino aici.Citiţi şi

SZA – Kill Bill

Farmecul aparențelor – Georgetown

A murit Ennio Morricone

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro