Luna Nouă în Balanță – mulțumește pentru ce ceri gândind ca și cum deja ai primit

28 September 2019

Luna Nouă este un simbol al începuturilor. Cum fiecare semn zodiacal conduce o lege în creația lui Dumnezeu, acum, cu semnul Balanței, ne întâlnim cu legea echilibrului. Cu semnul Balanței începem să cântărim sufletul, oamenii, trecutul, relațiile, gândurile noastre, valoarea acestora.

Dacă ne dorim relații sănătoase, trebuie să ne vindecăm rănile sufletești mai întâi. În loc să căutăm partenerul perfect, relația perfectă, trebuie să găsim propria sursă de armonie și echilibru interior. Să privim înapoi pentru a înțelege ce am adăugat, ce am eliminat din viața noastră și care ne dezechilibrează. Din acest motiv, acest moment astral intensifică vulnerabilitățile, durerile emoționale.

 Cauzele tuturor problemelor noastre sunt în interiorul nostru, nu în afară și marea lecție a acestei luni noi este despre noi, despre nevoia de a găsi pacea și iubirea în noi înșine. Așa vom îmbunătăți și relațiile noastre.

Luna nouă în Balanță (ora 21:26 ora României) mai poate aduce experiențe de viață care să ne învețe despre iertare și acceptare. Iubirea este singura forță capabilă să transforme un inamic într-un prieten. Testul dur al dragostei nu este de a-ți iubi prietenii, ci de a-ți iubi vrăjmașii. Iar dragostea adevărată înseamnă de fapt să iubești ceea ce este de neiubit.

În perioada 28-30 septembrie, energia lunii noi va fi cea mai puternică și ar fi bine să fim atenți la ceea ce ne dorim cu adevărat, la ce semințe plantăm acum. Cred că ar trebui să îmbrăcăm dorințele noastre în cele mai bune haine. 

În cazul înmulțiri pâinii și peștilor, Isus avea o dorința, aceea de a hrăni oamenii veniți să îl asculte. În Evanghelia lui Matei, se spune :

“A luat cele șapte pâini și peștișorii și, după ce a mulțumit lui Dumnezeu, a frânt și a dat ucenicilor, iar ucenicii au împărțit norodului.”

Isus mulțumea lui Dumnezeu pentru ceea ce dorea să obțină și se gândea la ele că și cum le-ar fi avut deja.

Să participăm din tot sufletul nostru la această nouă nuntă cosmică (în faza de Lună Nouă, Soarele și Luna împart același grad zodiacal, este căsătoria cosmica celor două luminarii, așa cum apar ele denumite în astrologia veche) cu

“Mulțumesc, Doamne, pentru tot ceea ce ai în plan pentru mine, Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!”

să spunem și ce ne dorim noi să se întâmple în viața noastră, în familia noastră, în relațiile noastre, pentru copiii noștri, și vom primi cu siguranță un semn. Dar să nu uităm să mulțumim.

Mai mult, citiți aici

©Jean Marc Calvet

BALANȚĂ/ ASCENDENTUL  ÎN BALANȚĂ ( 23 septembrie – 22 octombrie)

Luna nouă în semnul vostru în casa I poate aduce “noutăți divine”  pentru reinventarea voastră, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Nouă este o energie benefică unor noi începuturi, lansări, concepții, nașteri, acesta este un moment bun pentru “creșterea voastră” prin  focalizarea clară pe prioritățile și relațiile voastre. Concentrați-vă pe schimbarea obiceiurilor personale în așa fel încât să fiți mai încrezători în voi și în relațiile voastre. Noile experiențe aduse de această lunație au rolul de a vă pune în lumină. Este o perioada bună, aducătoare de prietenii utile și durabile, relații noi aducătoare de beneficii. Dar Luna Nouă în Balanță este în aspect de inconjuncție (150 grade ) cu Uranus retrograd în Taur, un aspect ce vă spune că aveți nevoie de unele ajustări în exagerările, deciziile, acțiunile imprevizibile din trecut ce au dezechilibrat și mai mult viața noastră. Cu Uranus retrograd în casă VIII, problemele actuale au rădăcini în trecut, problemele greșite țin de modul de a înțelege puterea, afacerile, jocurile secrete, viață intimă, moștenirile, resursele comune. Trebuie să învățați că nimic nu e gratis în afară de milostenia lui Dumnezeu. Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, învechit în viața voastră,  în modul de a vedea o afacere, un acord semnat, o colaborare cu un partener, asociat. Isis în conjuncție cu Luna Nouă în Balanță poate fi un timp în care sunteți ajutați să descoperiți sau să primiți acea piesă lipsa din acest domeniu de viață: valoare individuală, personalitate, cum sunteți văzuți de cei din jur, aspect fizic, relații personale.

SCORPION/ ASCENDENTUL ÎN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna nouă în casa a XII-a poate aduce “noutăți divine”  pentru subconștientul și conștiința voastră spirituală, pentru secretele voastre. Această Luna Nouă poate aduce complicații, întârzieri, frustrări legate de faptele trecutului, lucruri ascunse, secrete dezvăluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteți să folosiți pe cineva, ceva (un secret, o faptă din trecut, o poveste de viață împărtășită vouă) pentru a depăși o problema. Poate fi și un moment deosebit pentru depășirea unor probleme grele din trecut și asta prin reexaminarea lor, prin credință, prin fel de fel de avertismente divine. Mare atenție la sănătate, într-un fel, îmbolnăvirea voastră poate fi privită ca o protecție a voastră, vă ține departe de fel de fel de situații care vă pot face mai mult rău. Dar Luna Nouă în Balanță este în aspect de inconjuncție (150 grade) cu Uranus retrograd în Taur, un aspect ce vă spune că aveți nevoie de unele ajustări în exagerările, deciziile, acțiunile imprevizibile din trecut ce au dezechilibrat și mai mult viața noastră. Acest aspect poate aduce evenimente bruște și neașteptate în unele chestiuni parteneriale, în procese, în asociații, familie, părinți, moșteniri imobiliare. Cu Uranus retrograd în casă a VII-a, problemele actuale au rădăcini în trecut, problemele greșite țin de modul de a înțelege o relație, o căsnicie, partenerul de viață, un asociat, o lege și rolul ei. Este o șansă de a reface sau de a reconsidera tot ce ține de relațiile voastre. Isis în conjuncție cu Luna Nouă în Balanță poate fi un timp în care sunteți ajutați să descoperiți sau să primiți acea piesă lipsa necesară înțelegerii unei experiențe din trecut, pentru depășirea unor iluzii și fantezii, pentru descifrarea unor secrete, planuri ascunse, datoriile voastre karmice. Cum Luna conduce casă străinătății, credinței, poate apărea și aici o rezolvare sau la polul opus, o răzbunare, o aplicare a legii divine.

SĂGETĂTOR / ASCENDENTUL ÎN SĂGETĂTOR ( 22 noiembrie—21 decembrie)

Luna Nouă în casa a XI-a poate aduce “noutăți divine” în relația voastră cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale, caritabile. Cum Luna Nouă este o energie benefică unor noi începuturi, lansări, concepții, nașteri, acesta este un moment bun pentru “creșterea voastră” prin  prieteni, cunoșțințe, legături ocazionale. Relațiile, prieteniile, protecțiile ocupă un loc important sau joacă o carte decisivă pentru viitorul vostru. Obiectivele care implică crearea de rețele, conexiuni cu alte persoane, alăturarea sau  consolidarea legăturilor dintr-un proiect de grup, politică, cultivarea bunăvoinței sunt în mesajul acestei lunații. Dar Luna Nouă în Balanță este în aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Uranus retrograd în Taur, un aspect ce vă spune că aveți nevoie de unele ajustări în exagerările, deciziile, acțiunile imprevizibile din trecut ce au dezechilibrat și mai mult viața noastră. Acest aspect poate aduce evenimente bruște și neașteptate legate de locul de muncă, sănătate,  colegi, șefi, proiecte profesionale, documente, rude, călătorii scurte. Cu Uranus retrograd în casa a VI-a, problemele actuale au rădăcini în trecut, problemele ce trebuiesc regândite țin de locul de muncă, un contract de muncă, un coleg, obiceiuri zilnice, sănătate. Isis în conjuncție cu Luna Nouă în Balanță poate fi un timp în care sunteți ajutați să descoperiți sau să primiți acea piesă lipsa necesară îndeplinirii unor speranțe. Cum Luna conduce casa a VIII-a, poate fi vorba și de rezolvarea unor dificultăți financiare, a unor moșteniri.

Restul zodiilor, aiciCitiţi şi

Lună Nouă în Vărsător 21 ianuarie 2023 – energie nouă pentru modificările necesare viitorului

24 noiembrie – Lună Nouă în Săgetător: putere extraordinară pentru a depăși toate adversitățile

Luna Nouă în Rac din 29 iunie 2022 – atenție la exagerări, la dorința de a lua măsuri mai mari decât suntem pregătiți, la judecăți greșite și începuturi false

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro