Luna Nouă în Rac – 10 iulie 2021, ora 4:17 – ieșirea din impas

9 July 2021

Tema acestei Luni Noi pe gradul 18:02 Rac este despre spațiul privat, un loc de refugiu, o casă, tradiții și angajamente, mama, țara de origine, confortul domestic, legături de familie, patriotism, relații care oferă siguranță și securitate sufletului, despre copii și bucuria copiilor (toți suntem într-un fel copii), despre suflet.

Din timpuri străvechi, spațiul din cer pe care îl numim Rac a avut întotdeauna o legătură cu nașterile de orice fel. În astrologia modernă, Racul, un semn cardinal de apă, este în continuare o poartă de acces la viață, este placenta zodiacului, un loc în care nu există sfârșituri și începuturi definitive, ci doar mișcare, apa nu poate fi oprită niciodată, ci doar transformată, ci doar își schimbă forma.

©Christian Schloe

Această Luna Nouă Rac ne reamintește că fiecare sfârșit aduce un nou început, la fel cum apa găsește o cale de trecere, la fel și noi putem găsi acum o cale de a ieși dintr-un impas care ne afectează emoțional, care ne afectează securitatea fizică și casnică.

Semnul Rac ne întreabă: ”CU CE TE HRĂNEȘTI?”

Te hrănești cu negativitate, frici, invidie, ura, gelozie, bârfă, răutate sau cu bunătate, iertare, compasiune, ajutor necondiționat, iubire necondiționată, pace, armonie. Este cel mai bun moment să schimbăm “meniul sufletului”, să ne hrănim cu bunătate, iubire, iertare, pace, armonie, credință, răbdare, acceptarea celuilalt, să ne legăm de calitățile celuilalt și nu de defecte.

Mantra Racului este “eu simt totul”, deci este foarte important să ne lăsăm ghidați de intuiție, de vocea sufletului care ne vorbește, să fim foarte atenți cu ce ne hrănim și ce comenzi dăm subconștientului nostru.

Acuma, verbul “a simți“, verbul magic al Racului, este conjugat în casa a două, o casă ce vorbește despre bani, valori, proprietăți, securitate financiară. A doua casă este casa „valorilor”, atât modul în care definim valoarea sinelui nostru, valorile interioare, de bază, cât și ceea ce apreciem ca bunuri și resurse personale.

Problemele financiare sunt mari factori de stres, așa că luna nouă în rac și în casa a două vine în întâmpinarea noastră pentru a reflecta și intui ce tipuri de schimbări ar trebui să facem în domeniul financiar, în modul în care știm să ne apreciem valoarea, astfel încât viața noastră să aibă securitate financiară și materială. Nu trebuie uitat că Racul are gheare mari pentru a prinde și a păstra totul (în toate aspectele legate de casă, proprietăți imobiliare, emoții, familie, tradiții, naționalitate). Securitatea (Rac) emoțională și financiară (casa II) aici pe pământ necesită corp fizic, pereți, pază, fel de fel de bariere, porți, încuietori, dar adevărata securitate și siguranță este cea divină, singura care ne protejează cu adevărat. Trebuie să învățăm să ne găsim stabilitatea și să ne construim sentimentul de valoare personală din „resurse” care nu au o natură atât de materială, devenind mai puțîn dependenți de bunuri și economii, ci mai degrabă descoperind bogăția personalității și sufletului nostru.

(…) Nu trebuie să fim milionari pentru a ne simți valoroși și demni de dragoste. Trebuie să ne străduim să ne hrănim sentimentul abundenței concentrându-ne pe iubirea de sine și găsind bucurie în simpla noastră existență. Repetarea afirmațiilor de genul „mă iubesc pe mine și mă prețuiesc”, “mă iubesc și mă accept așa cum sunt”, “eu sunt plină de iubire”,  “sunt atât de recunoscătoare pentru toată frumusețea din viața mea” ,  “sunt de încredere în tot ceea ce fac și spun” poate fi deosebit de utilă. Așa putem contribui la îmbunătățirea confortului interior și a bunăstării emoționale, financiare, familiale, spirituale. Toată puterea este în noi, pentru că este de la Sinele nostru Divin, nu trebuie să o căutăm în oameni, lucruri, haine, stele, aur, bani, catedrale, instituții, ea nu este în exteriorul vostru, este doar în noi și se manifestă prin ce facem cu ea.

Este timpul dezvoltării unor noi strategii financiare sau schimbarea modului în care bugetăm cheltuielile. De asemenea, s-ar putea să căutăm să facem schimbări în ceea ce privește veniturile noastre, indiferent dacă este vorba de un loc de muncă nou, de un loc de muncă suplimentar. Deoarece aceasta este și casă posesiunilor, s-ar putea să facem o achiziție destul de mare în următoarea perioada. În esență, această lunație ne face atenți la modul cum ne raportăm la ceilalți, la sinele nostru divin, la ceea ce deținem cu adevărat în această lume.

(…)Racul este un semn îndrăgostit de un refugiu sigur, iar această Luna Nouă în Rac în casa II pregătește schimbări importante pentru siguranță noastră personală, familie, țară, neam, valori, ceea ce trebuie să prețuim cu adevărat. (…)

Să fiți binecuvântați!”

Luna Nouă în Rac și zodiile

Mulțumim, Adriana Tudosă!Citiţi şi

Despre moarte și alte nimicuri

Reacție la Macarena (Erika Isac)

De ce ne este atât de greu să ne iubim pe noi înșine?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro