Luna Nouă în Săgetător din 13 decembrie 2023: fără provocări, nu învățăm nimic (horoscop)

7 December 2023

“Luna Nouă pe gradul 21 Săgetător din 13 decembrie 2023, ora 1:32, ora României, servește drept punct de plecare pentru eliberarea convingerilor limitative și concentrarea asupra celui mai bun scenariu. Oferă ajutor divin pentru proiecte și activități care ne extind mintea, ne înalță sufletul.

Întrucât Săgetătorul este un semn de foc care susține curajul și onestitatea, această lunație este un moment frumos pentru a ținti și a trage săgeata spre lucrurile pe care le dorim. Această aliniere cosmică ne încurajează să pășim în necunoscut, să ne extindem orizonturile și să îmbrățișăm noi experiențe. Sub această influență, putem simți un val de entuziasm, o chemare de a iniția proiecte interesante și curajul de a ne urmări visele.

Singură avertizare este că Mercur începe mișcarea retrogradă la câteva ore după luna nouă, așa că nehotărârea noastră poate încurca intențiile bune ale acestei lunații. În același timp, Jupiter, ghidul cosmic al acestei lunații în Săgetător, își continuă mișcarea retrogradă până pe 31 decembrie 2023, oferindu-ne suficient timp pentru a reflecta la ceea ce ne face cu adevărat fericiți, împliniți și mulțumiți. Jupiter în Taur nu este prea darnic, ne spune ”te voi face bogat pe măsură eforturilor depuse”. Reevaluarea priorităților noastre va fi importantă în următoarea perioadă.

Și fără provocări, nu învățăm nimic. Iar Luna Nouă în Săgetător în aspect provocator cu Neptun în Pești amplifică obsesiile, iluziile, insatisfacțiile, tensiunile emoționale, complicațiile în relațiile sociale, mai ales cele afective. Multe pot fi haotice și confuze, iar emoțiile, destul de copleșitoare. Adesea, naivitatea este cel mai puternic dar al acestui aspect și nu putem distinge cu ușurință adevărul de fantezie. Există adesea o linie fină între adevăr și iluzie, iar obiectivele extrem de idealiste pot fi supuse deziluziei acum. Să evităm riscurile și speculațiile, deoarece pierderile sunt sigure. Să nu credem orice promisiune, să mergem mai bine pe promisiunile divine, pe credință, acestea sunt cele sigure, celelalte sunt doar amăgiri acum.

Riscul cu elementul foc ce îmbracă această lunație (la care se adaugă și energia de foc a lui Marte în Săgetător) este nerăbdarea, impulsivitatea. Se recomandă un pic de reținere înțeleaptă și prudență.

Indiferent de provocări, această Lună Nouă ne cere să fim îndrăzneți, să credem în scopul divin al vieții noastre, să credem în măreția ființei noastre, să urmăm ceea ce bunul Isus ne spune: “În lume veți avea necazuri; dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea.”Ioan 16:33

Când totul pare fără speranța, Săgetătorul se ridică, luptă, depășește provocările cu zâmbetul pe buze. Cultivați calitățile săgetătorului – optimismul, bucuria, entuziasmul, sărbătoriți viața, cereți înțelepciune și călăuzire.

Horoscopul Lunii Noi în Săgetător din 13 decembrie 2023

Cu Luna Nouă în Săgetător pe gradul 21, cei născuți în jurul datei de 13 din semnele Gemeni, Săgetători, Pești, Fecioară, vor simți influența acestei energii mult mai puternic decât ceilalți; acest lucru este valabil și dacă aveți axele principale adică ascendentul, casa partenerului, casa carierei sau orice planetă personală în jurul gradului 21.”

Mulțumim, Adriana Tudosă!Citiţi şi

Luna Nouă în Vărsător și mesajele pentru fiecare zodie (horoscop) –

Mercur în mers direct prin Vărsător 5-23 februarie 2024 – horoscop

25 ianuarie 2023 – Lună Plină în Leu (horoscop)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro