Lună Nouă în Vărsător 21 ianuarie 2023 – energie nouă pentru modificările necesare viitorului

20 January 2023

“Această energie “nouă, nouă, nouă” adusă de Luna Nouă în Vărsător oferă șansa de a face modificările necesare viitorului nostru, ne poate ajută să ne rupem de trecut, de un comportament distructiv, ne ajută să avem parte de experiențe noi și diferite ce ne revitalizează. În același timp, această energie proaspătă ne ajută să facem față schimbărilor bruște din viață noastră.

Vărsătorul se referă la minte, stăpânirea minții, iar această Lună Nouă în Vărsător ne cere să fim foarte atenți de ce ne legăm cu mintea noastră, cu ce ne hrănim mintea, ce semințe plantăm în mintea noastră.

Este cel mai bun moment în care ne putem liniști mintea și putem accesa idei și soluții la problemele noastre cotidiene aliniindu-ne cu forțele cosmice.

Dacă semnul lunației ne arată ce posibilități avem, casa astrologică activată arată domeniul de viață adus în centrul atenției. Luna Nouă în Vărsător energizează casa a IV-a, o casă unghiulară ce dă forță acestei energii. Deci, această lunație va pune un accent inovator pe familie, rădăcini, sfârșitul și începutul unui nou drum, cămin, părinți, neam, patriotism, suflet.

Luna Nouă în Vărsător în casa a IV-a ne spune clar că posibilitățile inedite “vărsate asupra noastră” țin de fundația noastră, de căminul nostru, de rădăcinile noastre, de patria noastră, de sufletul ascuns în trupul fizic. Trebuie să dăm drumul lucrurilor, ideilor, filosofiilor învechite care nu ne mai servesc și să acceptăm o nouă înțelegere a vieții noastre și a ceea ce înseamnă viață noastră în fuziune cu viețile celorlalți și cu Sursă noastră divină.

În următoarele zile, această Lună Nouă ne poate ajuta să ne onorăm esența. Putem înțelege mult mai ușor “ce” și “cine” ne scade și perturbă vibrația, ce tipare și reacții automate ne afectează energia. Nu are cum să fie totul pozitiv în viață, dar este important să observăm când și noi ne concentrăm prea mult pe negativitate, pe griji inutile, pe observațiile și dorințele celorlalți. În fiecare zi putem alege să rămânem pe frecvența pe care o dorim sau pe frecvența celorlalți, care vor prelua controlul. Avem întotdeauna posibilitatea de a ne întoarce acasă la noi înșine, de a fi puternici. Toate condiționările (te primesc la mine, dacă… te iubesc, dacă… te respect, dacă te porți cum vreau eu… etc) pe care le acceptăm ne slăbesc, toți acești  “dacă” îi putem elimina din viața noastră.

Jupiter în Berbec trimite semne de prietenie acestei lunații și poate influența acest moment astral în bine. În mod tradițional, Jupiter este cea mai mare planetă din sistemul nostru solar și este considerat “marele benefic”, ceea ce înseamnă că oferă oportunități de a ne extinde orizonturile, în special prin călătorii, noi descoperiri sau doar prin întâlnirea cu persoane ce pot fi adevărați mentori pentru noi. Generozitatea este răsplătită dublu. Relațiile de familie pot fi îmbunătățite. Este un moment excelent pentru a participa la evenimente sociale sau petreceri.

Simbolul Sabian al gradul 2 Vărsător, gradul Lunii Noi, este: ”O furtună neașteptată”

Așa cum furtunile neașteptate curăță atmosfera încărcată de impurități și această Luna Nouă prin energia ei ne poate ajuta să facem curățenie într-un domeniu din viața noastră. Ne cere să rezistăm furtunilor și lucrurilor care izbucnesc în mod neașteptat. Poate arăta și inspirații, intuiții bruște și efectul lor poate fi unul eliberator, deși inițial pot șoca. Planurile noastre sunt date peste cap, înțelegem că altcineva este la volan, deoarece tot ce se întâmplă depășește orice control individual. Atenție la emoțiile și testele care apar parcă de nicăieri.

Cu Luna Nouă pe gradul 2 Vărsător, cei născuți în semnele fixe Leu, Vărsător,Taur, Scorpion (în jurul datei de 21 iulie, 21 octombrie, 21 ianuarie, 21 aprilie) vor simți influența acestei energii mult mai puternic decât ceilalți. Acest lucru este valabil și dacă aveți axele principale, adică ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planetă personală în jurul gradului 2 din orice semn zodiacal.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!”

Citiți și Luna Nouă în Vărsător din 21 ianuarie 2023 și zodiile

Mulțumim, Adriana Tudosă!Citiţi şi

Luna Nouă în Vărsător și mesajele pentru fiecare zodie (horoscop) –

Mercur în mers direct prin Vărsător 5-23 februarie 2024 – horoscop

25 ianuarie 2023 – Lună Plină în Leu (horoscop)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro