Luna plină in Berbec, 14 octombrie 2019 – începuturi, inițiative, schimbări de macaz

14 October 2019

Luni, 14 octombrie 2019, la ora 00:08 avem Lună plină în Berbec, adică cele două luminării se vor află față în față la masă tratativelor, pe axa Berbec-Balanță.

Berbecul este un semn de foc, cardinal, masculin. Luna aici devine neastâmpărată și cutezătoare, pasională și entuziastă. Mobilizează toate resursele interioare (in)conștiente, de care avem nevoie pentru a ne regăși pasiunea, entuziasmul, focul interior.

Balanța, semnul locuit acum de Soare (alături de Mercur și Jupiter) e semn de aer, dar tot masculin și cardinal, de inițiativă. Se hotărăște greu, preferă să aștepte și să tot aștepte, uneori “să aleagă până culege”. Această este capcana acestui moment și potențial înnoitor: așteptarea și tărăgănarea în pofida faptului că ȘTIM DEJA ce avem de spus, făcut, ales, inițiat… Pe de altă parte, informațiile pe care le acumulăm acum pot fi prețioase și pot echilibra situații din viața noastră, în care există haos și/sau deznădejde, mai ales sub aspect relațional.

Foto: Robert Dowling

Ascendentul momentului e în Rac, indicând nevoia de siguranță și dorința de a găsi o cale blândă și sigură pentru schimbările pe care e musai să le facem acum.

Acestei energii cardinale i se alătură și cea a Capricornului, prin Pluto care, prin careul cu Luna plină contribuie în mod exploziv (sau imploziv, în unele cazuri) la atmosfera și alegerile noastre din următoarele zile, luni…

Ghid de întrebuințare a bărbatului Berbec 

Se înțelege că având atâtă energie cardinală în meniu, e vorba de începuturi, inițiative, schimbări de macaz…  Având în vedere că stăpânul Lunii în Berbec este Marte, iar acesta se află în Balanță, vorbim deci despre relații, despre ceea ce a devenit de netrecut vederea în cadrul acestora și necesită ajustări. Sau despre ceea ce am greșit, neținând cont și de ceilalți, și avem de îndreptat.

Mulțumim, Nicoleta Svârlefus!

Citiți continuarea aiciCitiţi şi

8 mai 2024 – Luna Nouă din Taur și mesajele pentru fiecare zodie (horoscop)

Luna plină în Scorpion din 24 aprilie 2024 este despre LOIALITATE

Adevărat a înviat!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro