Luna Plină în Berbec din 9 octombrie 2022 (horoscop)

9 October 2022

“Luna Plină din 9 octombrie 2022 are loc cu Luna pe gradul 16:33 Berbec în opoziție cu Soarele pe gradul 16:33 Balanță. Cum Berbecul se aruncă tot timpul în experiențe fără a stă prea mult pe gânduri, această Lună Plină ne spune că putem culege roadele acțiunilor noastre nesăbuite uitând de multe ori că și “noul” trebuie mai întâi cercetat, analizat și apoi îmbrățișat.

Nerăbdarea costă de multe ori, iar această Luna Plină în Berbec vine cu o notă de plată. Oricare ar fi problemele acestei perioade, trebuie să ne implicăm personal, trebuie să acționăm (Berbec). Schimbarea trebuie să înceapă cu fiecare dintre noi.

Influența majoră a acestei Luni Pline în Berbec va fi asupra semnelor cardinale Berbec, Balanță, Rac, Capricorn, în special asupra celor născuți în jurul datei de 9, dar și asupra celor care au planete în jurul gradului 17 Rac, Capricorn, Balanță, Berbec.

Horoscopul, aici.

©Jerzy Głuszek

Luna Plină din Berbec

Fiecare Lună Plină ne cere să echilibrăm două energii diferite dar complementare. În timp ce Balanță este întotdeauna în echilibru cu o altă persoană, Berbecul este auto-suficient. Dacă Balanță oferă condițîi de adaptare, compromis, pace, privește totul din ambele părți, este preocupată de alții, încorporează ambele perspective  “a mea” și  “a lor”, Berbecul este preocupat de el însuși, acționează sub impulsul momentului, este individualistul fără scrupule, insistent, direct și sincer. Dacă Berbecul spune “eu sunt primul”, Balanță spune “eu și cu tine suntem primii, împreună suntem primii”.

Această Luna Plină oferă posibilitatea de a echilibra cele două energii dacă ne putem menține punctul nostru de vedere, dar fără a-l denigra pe celălat pentru ideile lui, dacă putem să-i onorăm pe ceilalți că și pe noi înșine, dacă suntem de acord cu ceea ce este just și echitabil pentru toți, nu doar pentru cei privilegiați. Marea lecție adusă de această lunație este despre cooperare, un nou mod de a fi, care în mod inevitabil dă naștere unui nou mod de a face lucrurile, de a relaționa, de a-i accepta pe ceilalți așa cum sunt.

Mă iubesc și mă accept așa cum sunt (Berbec), îi iubesc și îi accept pe cei din jur așa cum sunt (Balanță),  echilibrează viața noastră. Este un moment perfect pentru a da deoparte tot ceea ce nu ne mai servește, pentru a renunța la o poveste care ne destabilizează. Putem scăpa de un mod vechi de a fi, de comportamente vechi, convingeri și atitudini vechi, relații care stau în calea creșterii noastre. Cel mai mare dușman al semnului Berbec este nerăbdarea, impulsivitatea, iar această Luna Plină aduce plățile corespunzătoare nerăbdării, agresivității cu noi înșine, dar și în relații. A venit timpul să ne ridicăm în picioare pentru noi, să găsim echilibrul și pacea în noi înșine.

Luna Plină în Berbec adică opoziția dintre Luna în Berbec și Soarele în Balanță activează casele X-IV, case ce au legătură cu carieră și familia, viața profesională și munca acasă, părinți și șefi, acasă și în lume, privat și public. Cum cele două Luminării sunt în opoziție, se stresează reciproc, Luna slăbită în casă X poate amplifica problemele în plan profesional, șefii pot simți nevoia de a fi “ mai șefi decât de obicei “ retezând astfel ambițiile celorlalți, cariera devine subiect de scandal. Soarele slăbit în casa familiei poate genera dezordine în cămin, schimbări probabile în viața de familie, certuri cu părinții, atmosfera tensionată în familie sau cu un părinte, vorbele pot construi sau nărui imperii, deci mare atenție.

O Luna Plină în casa X, o casă unghiulară, capătă și mai multă putere fiind asociată cu cerințele saturniene, deci cu carieră, faimă, onoruri, reputație, premii, limite, reguli, disciplină, autoritate, unul din părinți, maeștri spirituali, profesorii noștri, scopul spiritual al vieții noastre.

Luna Plină devine o energie extrem de importantă și ne aduce aminte că scopul fiecăruia dintre noi nu este doar împlinirea materială, ci și dezvoltarea spirituală. Suntem îndrumați către ceea ce ar trebui să facem în continuare în cariera noastră astfel încât sufletul nostru să fie mulțumit.

(…)

Continuarea, aici

Să fiți binecuvântați!”

Muțumim, Adriana Tudosă!Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro