„M-isa strikt hamsteru!”

28 October 2015

alecuCând un bărbat primește un mesaj de la o necunoscută, are două variante. Dar aproape întotdeauna preferă să-l deschidă.

„:)”

Asta e un fel de „Bună!” Nu te grăbești să răspunzi. Un tip serios verifică mai întâi profilul celei care i-a scris. Și aici ai mai multe opțiuni, dar se oprește la imagini, mult mai grăitoare decât vorbele. Variantele se întind sub ochii lui, ca un covor țesut din bucăți de afișe, dar le va alege pe cele în costum în baie. Întotdeauna doamnele care trimit zâmbete din senin au la profil și poze de la mare. N-aș vrea ca puținele doamne care-și apleacă ochii asupra acestui text să înțeleagă ceva greșit, e vorba doar de încercarea de a afla adevărul despre expeditoarea zâmbetului, adevăr dezbrăcat de faldurile înșelătoare ale hainelor.

Și aici apar opțiuni, dar ochiul – și așa obosit de betoanele orașului – nu se va opri asupra digurilor, nisipului, stâncilor sau aparatelor din sălile de sport, preferând mesajul nealterat al cărnii.

Abia atunci se adună cuvintele, sub vântul cald al inspirației, și vine vremea răspunsului:

„:)”

Aproape imediat a venit și răspunsul la răspuns:

„:)”

Evident, te întorci pe profil și te uiți și la cuvinte.

„M-isa strikt hamsteru!”

6-cute-hamster

Postarea, mai veche, era însoțită de poza unui hamster, vizibil defect. O mână – pe care o recunoști, după manichiură, ca fiind cea care mângâie în altă imagine diferențele vădite dintre șoldurile femeii și un stabilopod – ține hamsterul într-o poziție atât de nefirească încât te întrebi dacă nu cumva cineva a încercat să-l repare cu o surubelniță, înainte de a cere ajutorul prietenilor de pe FB.

Din acel moment, în mintea bărbatului începe cearta dintre două voci. Prima nu poate să nu se solidarizeze cu stabilopodul care, într-o vedere de la mare, își întindea spre cer unul dintre picioare, ca un simbol al aprecierii masculine. Cealaltă voce clama absența oricărui neuron în spatele chipului care deplângea defectarea – se pare, iremedială – a bietului hamster.

Se pare că argumentele celei de-a doua voci erau cam arogante și elitiste. În timp ce prima are ceva din stridența fluierăturilor de pe stradă.

Bărbatul are din nou două opțiuni, dar va scrie:

„Ai reparat hamsterul?”

Soarta unui suflețel blănos îl va preocupa întotdeauna pe un bărbat adevărat.

Pe Alecu îl găsiți și aiciCitiţi şi

Marele controversat al modei feminine – costumul de baie

Când am hotărât să mă despart de tine

Adulter

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro