Mach & Mach – destinația pentru sandale de petrecere

26 May 2024

Eu n-am auzit până de curând de brandul de încălțăminte de lux Mach & Mach (Mach and Mach). Am dat căutare și surpriza a fost totală: niște sandale care pot liniștit concura cu niște sandale Saint Laurent sau cu ale altor branduri renumite ca eleganță, calitate, dar și ca preț. 🙂

Istoria brandului Mach & Mach este un exemplu de succes în lumea modei, demonstrând cum pasiunea, inovația și calitatea pot transforma un brand tânăr într-un nume de referință la nivel global.

Două surori și ideea lor de succes

Fondat la Tbilisi, Georgia, în 2012 de surorile Nina și Gvantsa Macharashvili, brandul și-a câștigat rapid renumele datorită designurilor sale unice, îndrăznețe și strălucitoare. Mach & Mach se distinge printr-o estetică luxuriantă, combinând elemente de couture cu influențe contemporane, ceea ce a atras atenția atât a clienților, cât și a criticilor de modă.

Începuturile brandului au fost marcate de o pasiune comună pentru modă și dorința de a ieși cu ceva deosebit pe piață. Când au terminat de lucrat prima pereche manual și-au dat seama că tocmai creaseră ceva nou. Surorile Macharashvili au reușit să transforme această pasiune într-o afacere de succes, lansând colecții care au impresionat prin calitatea materialelor și atenția la detalii.

sursa foto: BFA martie 2022, Surorile Nina și Gvantsa Macharashvili pozează cu modelul Joan Smalls la inaugurarea unui pop-up exclusiv în cadrul magazinului american de lux Nordstrom.

Sandalele perfecte pentru petreceri 

Sandalele Mach & Mach, cu designul lor unic și strălucitor, au devenit rapid un simbol al luxului și al rafinamentului, atrăgând atenția unor celebrități de top și a publicului larg. Succesul lor se datorează atât calității produselor, cât și unei strategii de marketing eficiente, care a asigurat vizibilitatea și atractivitatea brandului pe piața internațională. Brandul este acum destinația pentru sandalele de petrecere – orice petrecere cu ștaif. 🙂 Ca niște pantofi de Cenușăreasă, ce dau încredere celei care îi poartă… dar care nu dispar la miezul nopții, ci rămân în cutia lor din dulapul de pantofi.

1.595 de euro…

Celebrități care poartă Mach & Mach: Kylie Jenner, Dua Lipa, Beyoncé, Kim Kardashian.Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro