Machiajul perfect pentru un plus de încredere

24 February 2020

De foarte multe ori imperfecțiunile tenului te fac să te simți mai puțin încrezătoare și mai retrasă. Astfel, eviți cu orice preț să fii în centrul atenției. Însă nu uita că frumusețea o poți pune în valoare cu un strop de machiaj, care va desăvârși întreaga ținută, va accentua atuurile și va ascunde imperfecțiunile. Machiajul crește stima de sine și încrederea în propria persoană, iar pentru a obține un ten perfect este foarte important să alegi și să folosești corect produsele cosmetice.

Unul din produsele care nu trebuie să lipsească din trusa de machiaj este concealerul. Acesta este capabil să mascheze cearcănele, coșurile, petele sau alte imperfecțiuni. Nu înfundă porii, nu încarcă tenul, dar oferă o acoperire ideală și de lungă durată. Astfel vei putea obține imaginea unei femei sigură pe sine.

Există două tipuri de concealer: lichid și solid. Cel lichid are o consistență cremoasă și se potrivește cel mai bine pentru cearcăne și riduri, iar cel solid pentru coșuri și acnee.

De asemenea, este foarte important să aplici corect concealerul pentru a crea un machiaj impecabil, iar mai jos îți prezentăm câteva sfaturi utile în aplicarea produsului:

  • Mai întâi de toate trebuie să alegi nuanța potrivită tenului tău.
  • După ce ai aplicat fondul de ten, aplică concealerul pe zonele problematice. Produsul nu trebuie să îl întinzi prin frecare, ci doar prin mișcări ușoare de tapotare și exact pe zona pe care vrei să o camuflezi.
  • Dacă dorești să maschezi cearcănele, atunci aplică trei picături de concealer lichid și tapotează ușor zona până obții o culoare asemănătoare cu tonul pielii.
  • În cazul coșurilor și acneei, aplică concealerul exact pe acestea și la fel tapotează delicat pentru a nu răspândi produsul pe zonele din jur.

După cum vezi, machiajul este mijlocul ideal pentru ca o femeie să se simtă excelent în orice situație, iar cu ajutorul unui concealer care va ascunde chiar și cele mai mici imperfecțiuni, vei fi încrezătoare și vei putea obține orice îți propui. Deci e timpul să-ți cumperi un concealer! 🙂Citiţi şi

Helena Rubinstein și Elizabeth Arden, femeile care au creat frumusețe: povestea unei rivalități istorice

Oferta 2023 la produse cosmetice de TOP pentru un machiaj profesional de toamnă

Să te simți întreg, îndeajuns

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro