Magical Spanish Night – concert extraordinar de Anul Nou

7 November 2019

Fundaţia Calea Victoriei ne invită pe 7 ianuarie, de la ora 19.00 la spectacolul Magic Spanish Night. Să începem anul 2020 la Sala Radio din Bucureşti alături de dirijorul Tiberiu Soare şi Symphactory Orchestra, în ritmurile incandescente, senzuale şi pline de energie ale muzicii de inspiraţie spaniolă.

Invitat special al Concertului Extraordinar de Anul Nou este talentatul si fermecătorul bas-bariton Zoltan Nagy (35 de ani), artist care a colaborat cu Teatrul Bolshoi din Moscova, Opera din Hamburg, Teatro Massimo Palermo, Filarmonica din Singapore, Orchestra Naţională a Taiwanului, Shaanxi Grand Theater XI’an din China, Opera Bilbao, Opera de Nice, Onassis Atena, Opera de stat din Budapesta.

Organizatorii ne promit că în concert vom auzi genialele compoziţii ale lui Maurice Ravel, celebrul Boléro, Rimski-Korsakov, Emmanuel Chabrier, Manuel de Falla, Gerónimo Giménez, Carlos Gardel şi alţii.

Biletele la concert sunt disponibile doar prin reţeaua Eventim sau în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi benzinăriile OMV, iar preţurile pleacă de la 95 de lei şi ajung până la 150 de lei.



Citiţi şi

Tugan Sokhiev, unul dintre cei mai apreciați dirijori ai lumii, din nou pe scena Festivalului Internațional George Enescu

A 26-a ediție a Festivalului Internațional George Enescu începe duminică la București

Despărțirea de #MeToo? – Tár

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro