Marc Jacobs s-a căsătorit cu iubitul său

9 April 2019

Azi, 9 aprilie, creatorul de modă Marc Jacobs a împlinit 56 de ani, iar cu trei zile în urmă s-a căsătorit la New York cu partenerul său Charly Defrancesco, cu care era într-o relație publică de trei ani. Marc l-a cerut în căsătorie pe Charly, mai tânăr cu 18 ani, în urmă cu un an, iar în fotografia în care anunța căsătoria pe Instagram, Marc Jacobs a purtat la costum o bijuterie ce reprezenta un pinguin. Explicația era o declarație: “Pinguinii au doar un partener toată viaţa. Un exemplu de credinţă şi fidelitate. Îți sunt atât de recunoscător şi te iubesc foarte mult, dragă Fabio!” Pinguin care a ajuns chiar înainte de a coborî din mașină în seara nunții pe reverul hainei de ceremonie a lui Charly.

Anna Wintour, Bette Midler, Naomi Campbell, Kate şi Lila Moss, Kaia Gerber, Bella şi Gigi Hadid, Chloë Sevigny, Emily Ratajkowski s-au aflat printre invitaţii la ceremonie. Petrecerea a avut loc la restaurantul The Grill, iar tortul a avut cinci etaje.

Mai jos, filmul sosirii la restaurant.Citiţi şi

Pierce Brosnan iubește aceeași femeie de 28 de ani, nu contează cât s-a schimbat ea

Era feței de Instagram și moștenirea Kardashian

Dacă aș avea o putere…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro