Marte în Scorpion sau “în timpuri disperate e nevoie de măsuri disperate”

8 December 2017

Desperate times need desperate measures.

Odată cu intrarea lui Marte în Scorpion (9 decembrie 2017- 26 ianuarie 2018) și instalarea lui într-o poziție forte de demnitate, de domiciliu nocturn, se amplifică semnificativ energia aprigă a Scorpionului, pusă deja în mișcare de tranzitul lui Jupiter prin semn.

scorpion zodie

O situație de criză se poate institui în segmentul de viață ocupat de Scorpion în harta ta natală, tocmai că să mai mobilizezi niște și tu resurse interioare, să te călești, să înveți să te aduni bine, să acționezi cu o forță interioară rarisimă și în condiții de pericol extrem.

Poți face față acum la orice, poți depăși o eventuală catastrofă personală/profesională, revenindu-ți spectaculos.

E un moment excelent pentru a-ți recunoaște și înțelege fricile inconștiente ce-ți dictează multe dintre acțiuni (frică de a pierde ceva, de a fi trădat, de a fi mințit ori înșelat).

Odată cu asta se pot distruge, de la sine, contexte de viață limitative și sabotoare, pot pleca oameni pentru care ai dezvoltat o obsesie, se pot rupe niște relații care, gata, și-au făcut treaba. În plus, poți forța tu lucrurile în această privință, poți rupe tu pisica în două.

Nicoleta Eșanu 

Citește articolul întreg aici.



Citiţi şi

Horoscopul lunii mai 2018

Luna Nouă în Berbec: O putem lua mereu de la capăt, însă nu de la același capăt

Gata cu bărbații de pe net!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
3,668 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro