Mărțișoare creative de cumpărat în weekend la #Dichisar

20 February 2018

În acest weekend (24-25) februarie, 90 dintre cei mai talentați creatori români vă așteaptă la o nouă ediție a târgului #Dichisar (la Impact Hub București din Timpuri Noi Square, Cladirea 2, etajul 1, de la 10:00 la 20:00), pregătiți cu mii de cadouri de 8 Martie și Mărțișor.

Detalii aici.

 

0 poster dichisar martisor 2018Dacă îți dorești să oferi un mărțișor cu adevărat special îl vei găsi la #Dichisar. Toate piesele sunt lucrate atent de cei mai talentați creatori români de handmade. Te așteaptă mărțișoare din porțelan, sticlă, argint sau lemn; mărțișoare cusute, pictate, modelate în miniatură + multe altele pe care le poți personaliza, dar și noile colecții de primăvară de genți și decorațiuni pentru casă. 

15 14 13 11 9 8 2

Prima ediție de 2X mai mare – 90 de designeri de descoperit

După 10 ediții, #Dichisar face pasul cel mare îndeplinind o dorință importantă pentru iubitorii de creativitate românească. Ediția de primăvară va găzdui de două ori mai mulți expozanți decât până acum, ocupând și a doua jumătate a Impact Hub cu 2X Fun, 2X Food, 2X Shopping de Mărțișor.

30 24 22 26 29 28 25

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro (cea mai mare comunitate creativă din România, cu 200 000 de membri iubitori de design românesc), sunt create pentru a da publicului iubitor de frumos ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați într-un loc fun și relaxat. #Dichisar este construit în jurul unui număr limitat de designeri tineri foarte atent selecționați + activități extra din zona beauty&lifestyle. Începând din 2018, este cel mai mare târg de design și handmade din România, găzduind creațiile a peste 90 de creatori la fiecare ediție.

 

 

Catchy.ro este, așa cum v-am obișnuit, partener media al acestui noi eveniment #Dichisar.Citiţi şi

Doare îngrozitor, ți se taie respirația, plângi de durere

Dragoste și șomaj în vremea coronavirusului (I)

Încet-încet nu s-au mai auzit nici glasuri de copii…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro