Mercur în Scorpion (10-31 octombrie) ne cheamă să facem curățenie, să ne revizuim crezurile, dorințele, aspirațiile

11 October 2018

Mercur și-a făcut ieri intrarea în Scorpion, semn pe care-l tranzitează până pe 31 octombrie și va reveni aici în decembrie (1-13 decembrie).

Având în vedere că Mercur este întâmpinat în Scorpion de Venus retrogradă și de Jupiter, urmează câteva săptămâni de profundă transformare la nivel de conștiință, accesibilă mai ales celor prezenți în viața lor, angajați într-o călătorie interioară continuă și într-un proces mereu generator de oportunități de creștere și eliberare.

scorpion astro

sursă foto: artpal.com

Mercur în Scorpion pare să blureze exteriorul, să-l acopere cu o copertină, forțându-ne să ne încredem mai mult în interior. Putem avea senzația că nu auzim bine sau nu vedem prea clar, la propriu și mai ales la figurat. Cumva, nu ne mai putem baza pe imaginile exterioare, pe realitatea fizică, pe circumstanțe, și sigura cale este să reînvățăm cum să ne cuibărim în interior și să ne regăsim credința, puterea, adevărul propriu.

Întrebările vor curge în cascadă în mintea noastră, mai ales când înverșunarea aferentă oricărui blocaj întâmpinat se va da la o parte: „ce rol am eu în lumea asta?”, „care este mesajul adecvat?”, „Cu ce am greșit, unde nu am fost atent?”, „de fapt, ce-mi doresc cu adevărat și de ce nu am ajuns încă acolo unde am vrut?”, „de ce mă tem să fiu cine sunt?”, „de ce sunt supărat pe x?” și… de fapt „pe cine sunt supărat?”

Oricum, activarea energiei Scorpionului ne forțează să ne triem dorințele și să eliberăm tot ceea ce nu ne reprezintă și nu ne e util. Acum, suntem chemați să facem curățenie, să ne revizuim crezurile, dorințele, aspirațiile.

 

(…)

Învățăm acum, nu cum să căutăm răspunsuri în afară, ci cum să ne punem nouă înșine întrebări cât mai clar, direct și onest.

Nicoleta Svârlefus

Citește articolul întreg aiciCitiţi şi

Horoscopul lunii ianuarie 2021

Horoscopul lunii decembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro