Mesajul Lunii Pline din Fecioară

9 March 2020

Ești ceea ce mănânci: cu gura, cu sufletul, cu mintea.

Luna Plină  din 9 martie 2020 are loc cu Luna pe gradul 19:37 Fecioară și Soarele pe gradul 19:37 Pești cu un maxim în jurul orei 17:48, ora României.

Edgar Degas, Infirmiera 

O Lună Plină în Fecioara este cel mai bun timp pentru vindecare, curățenie trupească, mentală și sufletească. În același timp, este importantă și pentru curățenia în spațiile în care locuim, în care lucrăm. Forța specială a acestei lunații ne spune “ești ceea ce mănânci și ceea ce stochezi în mintea și sufletul tău“ și dacă nu ești mulțumit, fă o schimbare.

Faza mutabilă a acestei luni pline în Fecioară ne dă posibilitatea să devenim flexibili, să eliminăm vechile mentalități, să înțelegem că “dieta” trebuie aplicată și gândurilor noastre, nu numai în legătură cu ceea ce mâncăm. Ești ceea ce mănânci ne spune această Luna Plină, dar atât din punct de vedere al trupului, cât și al minții și al sufletului. Uneori, ceea ce este necesar este să nu facem nimic, să lăsăm pur și simplu apele astrale să spele, să curățe și să vindece viața noastră, să avem încredere în proces.

Este o Luna Plină în care putem culege roadele muncii noastre, o muncă începută odată cu Luna Nouă în Fecioara din septembrie 2019.

Cu Luna Plină în Fecioară gradul 20, cei născuți în jurul datei de 9 în semnele mutabile: Fecioară, Pești, Săgetător și Gemeni,  vor simți influența acestei energii mult mai puternic decât ceilalți; acest lucru este valabil și dacă aveți axele principale adică ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planetă personală în jurul gradului 20 Pești, Fecioară, Săgetător, Gemeni.

©Katsuji Fukuda

Am ales influența Lunii pentru Săgetători

Luna Plină face lumina în cariera voastră, în fanteziile legate de carieră, prezența publică, obiective și aspirații profesionale, familie. Situațiile pot fi confuze, complicate, deci mare atenție, această energie poate face apele destul de tulburi în carieră și viață voastră socială, iar “pescuitul” în ape tulburi nu prea este recomandat. Este extrem de important să evitați asocierile care par suspecte și fiți atenți la ceilalți, pot să va inducă în eroare în mod intenționat. Cum Luna Plină este apogeul unor acțiuni începute în trecut, acesta este un moment bun pentru eliminarea unor relații disfuncționale care au legătură cu cariera voastră. Pozitiv, această energie poate aduce o avansare în carieră, o mărire de salariu, o recunoaștere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social va vede lumea acum. Deoarece Jupiter în Capricorn vorbește într-un limbaj astral armonios cu Luna Plină, rezultatul pe termen lung al acestui moment, deși inițial greu, surprinzător sau chiar îngrijorător, ar putea fi unul pozitiv. ”Mâna întinsă” a acestui moment astral vine prin valoarea proprie, prin stimularea stimei de sine, prin stabilirea unor rădăcini – un nou loc de muncă, renunțarea la stilul autodistructiv, o nouă iubire, un proiect creativ, un copil, stăpânirea mândriei.

Celelalte zodii, aiciCitiţi şi

26 aprilie – Super Lună Roz (lună plină în Scorpion)

Ultima Luna Nouă din acest an astrologic – să ne concentrăm pe ceea ce simțim mai mult decât pe ceea ce gândim

Cine este femeia din propria oglindă?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro