Mie, una, nu mi-ar trebui, de-ar fi să mor fată bătrână!

23 January 2018

Moda… această artă atât de modernă, încât te lasă nu numai cu gura căscată – încercând să-i descifrezi semnificațiile mult prea dibaci ascunse – dar și cu dureri diferite și ample, dacă încerci s-o urmezi întocmai și să porți ce-ți mai sugerează ultimele defilări. Dar mai mult decât atât, am ajuns recent la o concluzie gravă. V-ați înșelat, fraților!! În ziua de azi nu mai e greu să fii femeie… deloc! În ziua de azi e foarte greu – spre imposibil – să fii bărbat la modă! Am urmărit cu interes ultimele defilări pe cat-walk-urile de la Paris, Milano și New-York, așa că am avut ocazia să observ câteva aspecte esențiale. Țineți-vă bine!

Așadar, bărbații la modă sunt extrem de slabi, obligatoriu efeminați, obligatoriu cocoțați pe tocuri și obligatoriu îmbrăcați ca la balamuc – fuste, rochii, jumătăți de pantaloni, bluze rupte, peticite, sucite, peste jumătăți (sau dedesubt, după colecție) de jachete, salopete și multe alte obiecte vestimentare ale căror denumiri încă nu s-au inventat, suprapuse, intersectate, pe dos, pe față, combinații de trei luate câte două sau invers. Unul, dar unul nu avea pe el o cămașă adevărată, fără găuri, fără mărgele/paiete/pene cusute sau lipite, fără să intre în cizme sau, cu pardon, în fund. Și am mai constatat că bărbații la modă pășesc ca-n transă – bine, cocoțați pe tocuri, nici nu au de ales – dând senzația că au trecut printr-un proces de distilare care a inclus o epilare totală, un machiaj profesionist și o… spălare completă pe creier. Desigur, fără să omitem oja de pe unghii, un element cheie al modei masculine contemporane. Cât despre poșețele, ce să zic, mor de invidie, linia lor feminină, rafinată și elegantă mi-a dat întreg universul peste cap, de-mi vine să arunc la coș toate gențile mele cumpărate cu eforturi, de-a lungul anilor, de pe la te miri ce branduri, azi, desuete.

e69f59c0e070f6f67bdbcc8a5e95a14c--crazy-fashion-men-fashion

Privind toate aceste grozăvii ale modei, mă gândesc serios că masculii speciei noastre vor începe să se teamă în curând să mai iasă din casă nerujați, iar ca să-i sperii, va fi suficient să le arăți niște cămăși de bărbați pe bune! Nu știu, zău, ce timpuri trăim, dar știu cu siguranță că nu-mi trebuie bărbat la modă lângă mine. Nici de-ar fi să mor fată bătrână!Citiţi şi

Jurnal de Arizona: Draga mea Menopauză

Am reluat legătura cu tine, deși răspunsul tău a fost unul clar, eram doar o prietenă

E doar despre feminitate, primăvară și flori

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro