N-are cum să fie mai mult de atât! Sunt 18 ani la mijloc!

14 December 2022

N-are cum să ți se întâmple tocmai ție o poveste demnă de Bollywood! Ești o femeie respectabilă, cu familie, carieră și principii solide. Te întrebi în treacăt ce-o fi în mintea femeilor care cedează unor instincte sau tentații și își găsesc consolarea în alte brațe. Or fi având prea mult timp liber? Or fi ducând ele lipsă de afecțiune și validare? Sau ambele?

Bine că tu n-ai nevoie de nimic. Îți știi potențialul, ai muncit mult să te (auto)cunoști și ești stabilă ca o stâncă. Nimic nu te poate clătina.

Doar că, la baza stâncii, apare din senin un izvoraș, care începe destabilizarea ei. Un tinerel inofensiv, în plină ascensiune profesională și personală. Nu are nici 25 de ani, dar îl apreciezi pentru că e altfel decât cei de vârsta lui: inteligent, determinat și amuzant.

Începi să-ți asumi rolul de “ghid” în viața lui. În fond, ce poate fi așa rău? Experiența ta merită împărtășită, mai alesc că tinerelul e dornic să absoarbă totul ca un burete. Ai niște flash-uri care îți semnalează că relația maestru-discipol parcă “se încălzește”. Primele complimente par semne de recunoștință. N-au cum să fie cu adevărat admirative. Totuși, vă despart 18 ani! Apoi, timiditatea “învățăcelului” se evaporă ca prin farmec. Constați că sub blana de mielușel se ascunde un leu tânăr. Nu te lași “atacată”, ești stabilă și principială în continuare.

Dar leul știe să apese butoanele vulnerabilității și mai e și foarte sigur că-i vei fi pradă. Intri în jocul lui doar să te amuzi puțin. N-are cum să fie mai mult de atât! Sunt 18 ani la mijloc! Te poate percepe ca pe un mentor, cum să se îndrăgostească? Și cum să-l iubești? Doar ai alte standarde. Și totuși, are cum! Are cum să dai naibii toate principiile, să cazi în brațele lui, devenind fix aia condamnabilă din bârfele de la cafea din pauza de masă.

Bun. Și acum, cum facem? Cum îți dai cu reveneală? Cum revii de unde ai plecat? Mai ai cum?

Guest post by Lady White

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy!🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format word, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Despărțirea de #MeToo? – Tár

Eu te-am ales

COLECTIV – 7 ANI. Rugați-vă copiii să trăiască

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro