Neiubitelor!

19 October 2017

Sigur le știți: unii le numiți hater-ițe, alții, frustrate. Sunt femeile care susțin sus și tare că urăsc cuplurile fericite în online, florile primite în dar, eventual poate chiar de la iubit și nu de la vreun amant, de nepostat pe internet, firește. Le-ați recunoscut? Așa, acelea!

Despre acele neiubite scriu, căci în urma îndelungilor cercetări, sinuos efectuate, unica scuză este că-s… neiubite. Altfel, cum pot să declare repetitiv că lor nu le plac cuplurile împlinite ce își postează fotografiile pe Facebook? Ori le roade pizma și ar vrea să ți-l tăvălească pe-al tău măcar o dată, ori sunt atât de triste și neiubite încât tot ce este frumos pentru ele este prea siropos, tot ce este iubire, pentru ele este demonstrație, tot ce este poveste la superlativ pentru ele este doar ostentație.

Da, știu studiile britanicilor care susțin că tocmai acele cupluri ar fi de fapt nefericite. Dar la câte spun cercetătorii britanici ar însemna că chiar suntem o planetă de dereglați psihic. Că toți ne facem selfie-uri, de exemplu, și câte altele…

Revin, însă. Pe de o parte, eu le înțeleg. Pe care parte? Pe aceea că și eu am fost singură. Cine n-a fost? Dar când vedeam cupluri fericite, ce transmiteau asta realmente, inclusiv în online, eu mi le făceam, în minte, model. Cu admirație, cu bucurie de bucuria lor, cu zâmbet la zâmbete lor! Cu mult drag de dragul lor!

cuplu

Hmm, după încă o înghițitură de vin alb, aleg să gândesc că neiubitele știu totuși că nu-s credibile! Știu și ele, așa cum vedem și noi, cei din afară, că prin toți porii lor strigă și tânjesc după o poveste de dragoste profundă, asumată și cu amintiri, inclusiv pe Facebook. Fiindcă până și introvertiții, conform acelorași cercetători, au ajuns să aibă conturi și fotografii pe rețele de socializare, dărămite neiubitele! Pline de fotografii de la orice ieșire, eveniment, cumetrie la care participă, dar ele se jură că cele de cuplu le dezgustă.

N-aș fi scris despre ele, dacă unele nu ar fi uitat de toate declarațiile dezaprobatoare la primul buchet de flori primit de la un admirator secret. Pe care l-au pozat din toate unghiurile și l-au postat pe loc cu toate haștagurile din lume. Păi, cum rămâne cu “o femeie puternică nu așteaptă să i se ofere flori, și le cumpără singură“, “mie nu-mi plac florile moarte”? Hm!

Morala?

Dacă neiubitelor nu li s-ar mai părea strugurii altora atât de acri și n-ar deveni ele însele ca agurida, poate nu ar mai fi de neiubit?

Guest post by Miruna

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Ordin de ministru pentru mutarea unui cuib de berze

Dragoste la foc mic, cu Juliette Binoche

Alexei Navalnîi: “Iulia, m-ai salvat.”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro