Noua gamă N°1 DE CHANEL – îngrijirea pielii, makeup și… un norișor de parfum

19 January 2022

Nu putem prevedea viitorul, dar ne putem pregăti pentru el.” Nu e minunat de înțelept? “Nu căutăm să întrecem inteligența naturii” spune CHANEL, dimpotrivă, examinăm de mult timp nevoia unui parteneriat cu natura.” Și CHANEL se străduiește să nu uite asta vreodată, utilizând inteligența naturii în abordarea sa creativă, care se bazează pe regula eternă că etica și estetica sunt doi termeni cu același obiectiv unic. “Nu poate exista o frumusețe adevărată decât dacă drumul care duce la ea este minunat.”

Iar drumul care duce la frumusețe trece sustenabil prin câmpurile de camelii roșii din satul Gaujacq din sud-vestul Franței (care au primit cea mai înaltă certificare de mediu) și observațiile din carnetul unui botanist și agronom pasionat – dr. Marc Jeanson, în prezent directorul Marrakech Majorelle Garden. Cu o expertiză unică (vedeți echipa de specialiști de la sfârșitul prezentării), Chanel a obținut extractul din floarea de camelie roșie numită Tzar, o varietate de o frumusețe imperială a Camelliei Japonica, o forță a naturii, culeasă la timpul optim.

La 51 de ani de la moartea celei care a anticipat viitorul și a crezut în această floare, o adevărată comoară botanică, Casa CHANEL lansează linia N° 1 de CHANEL. Aceasta se bazează pe o viziune globală a frumuseții care încorporează trei dimensiuni: îngrijirea pielii, makeup și… un norișor de parfum. E o nouă cale de a vă îngriji atât trupul cât și sufletul: de la piele la minte. 🙂 Iar formulele au fost dezvoltate să creeze afinitate optimă cu pielea și să ofere o inegalabilă eficiență și experiență senzorială. La ce probleme răspunde? Cele care le îngrijorează cel mai mult pe femei: linii și riduri, vizibilitatea porilor, pierderea elasticității lipsa de confort și strălucirea.

Așadar, doamnelor, frumusețea înaintea timpului, biologic și fizic!

De la începuturi CHANEL a anticipat viitorul, văzând frumusețea în acord cu viziunea moștenită de la Gabrielle Chanel: nu este dualitate între minte și simțuri, nici distincție între rațiune și senzitivitate, nici separare între corp și emoții.

În cadrul programului despre senescență (îmbătrânirea pielii) stabilit de Chanel în 2021, experții Casei au accesat pentru prima dată modele care reproduceau diferitele stadii ale îmbătrânirii și au testat eficiența celor mai promițătoare ingrediente. Rezultatele obținute cu extractul de camelie roșie au fost excepționale în prima etapă. Acesta sprijină vitalitatea pielii, dându-i astfel posibilitatea să arate sănătoasă pentru mai multă vreme. Bogată în mod natural în antioxidanți, camelia ajută de asemenea la protejarea pielii de consecințele stresului și ajută la îmbunătățirea calității pentru o piele care arată tânără și luminoasă. Aceste observații au condus la crearea gamei N° 1 de CHANEL – noua generație de produse de îngrijire anti-ageing care conservă vitalitatea pielii.

Apa de camelie împrospătează, uleiul de camelie roșie obținut prin presarea semințelor, conservă umiditatea pielii, iar un extract de drojdie Pichia, din microbiota cameliei ajută la întărirea funcției de barieră. Nu în ultimul rând, cojile de semințe sunt folosite pentru a ambalajul cremei revitalizante. Formulele conțin 97% ingrediente naturale, utilizând toate părțile plantei – petale, semințe și drojdii, fără a compromite eficiența, siguranța și senzațiile plăcute pe care le oferă, iar producția este astfel condusă încât amprenta lăsată de ingrediente în mediu să fie diminuată.

Întreaga gamă de ambalaje pentru N° 1 de CHANEL este creată eco. Greutatea borcănelelor și a sticlelor a fost redusă cu 30% în medie, 80% din ambalaje sunt din sticlă, borcanul pentru crema revitalizantă este reîncărcabil și patentat. Prin reumplerea de două ori, emisiile de gaz sunt reduse la jumătate. Plasticul a fost drastic redus, celofanul și pliantele au fost îndepărtate. Cerneala de pe sticle este organică, toate căpăcelele gamei conțin materiale reciclabile sau din surse bio. 

Acestea fiind spuse, să vă prezentăm N° 1 de CHANEL! 

Serul revitalizant

Graficul sub formă de floare are toate avantajele scrise pe petale. 

TEHNICA REVITALIZĂRII

Pentru a optimiza efectele Serului Revitalizant, CHANEL a dezvoltat o tehnică specifică care să fie executată pe întreaga față după aplicare. Folosind degetul mare și degetul arătător, efectuați o mișcare de strângere și răsucire, deplasându-vă în exterior de-a lungul maxilarului, apoi deplasându-vă treptat în sus de la colțul buzelor la urechi și, în sfârșit, de la nas în afara pomeților. Aceste mișcări sporesc strălucirea acționand asupra vascularizării și deci asupra oxigenării pielii.

Crema revitalizantă Red Camellia – Netezește și dă volum, oferă confort și strălucire

Concentrată în extract și ulei de camelie roșie, această “frișcă” parfumată este formulată cu 95% ingrediente de origine naturală, dintre care 70% sunt derivate din camelie. La aplicare, netezește vizibil liniile, formând în același timp o barieră de protecție împotriva poluării urbane.

TEHNICA DE NETEZIRE

Aplicați o cantitate mică dimineața și seara pe față, gât și decolteu, după Serul Revitalizant. Pentru o acțiune optimă: cu ambele palme faceți mișcări lungi, de netezire, spre exterior, pe o parte a feței, de la maxilar la ureche, de la nas la ureche, apoi de la frunte la tâmplă și, în sfârșit, de la ureche la ureche, pe gât. Repetați aceleași mișcări pe cealaltă parte a feței. Acest lucru are ca rezultat o piele mai fină, mai strălucitoare și trăsături mai relaxate.

Cremă revitalizantă pentru ochi

Reduce vizibilitatea cearcănelor și edemele, în timp ce netezește zona ochilor. Datorită formulei sale îmbogățite în squalen de origine vegetală și în acid hialuronic, această cremă albă sidefată hidratează, împrospătează și luminează ochii instantaneu. Textura sa proaspătă, care conține 91% ingrediente de origine naturală, combină extractul de camelie roșie, care are proprietăți revitalizante, cu un „complex luminos” anti-cearcăne și anti-edem. Folosită cu regularitate, reduce ridurile în zona ochilor (-32%) la fel ca și apariția cearcănelor (-27%). Elasticitatea în zona ochilor este îmbunătățită instantaneu (+11%), pielea se simte mai confortabilă (+26%) și zona ochilor arată mai strălucitoare (+39%).

TEHNICA împrospătării

Pentru a optimiza acțiunea Cremei Revitalizante pentru Ochi, CHANEL a dezvoltat tehnica de masaj pentru frumusețea ochilor. Cu ajutorul vârfurilor degetelor, netezește pleoapa superioară din colțul interior spre exterior. Repetați de trei ori. Apoi neteziți zona numită “laba gâștei” și repetați de trei ori. Finalizați prin efectuarea acelorași mișcări de netezire sub ochi, începând de la colțul exterior spre colțul interior, netezind de fiecare dată spre exterior. Continuați ritualul de îngrijire a pielii cu Serul Revitalizant N° 1 de CHANEL, apoi Crema Revitalizantă.

Pudră de spumă pentru curățat/demachiat – Curăță, purifică și luminează

Cu totul nouă, această textură de pudră ultrafină va revoluționa ritualul de curățare a pielii. Îmbogățită cu ulei de camelie roșie, se transformă la contactul cu apa, într-o spumă moale, ușoară pentru a îndepărta impuritățile și reziduurile de poluare. Formula sa, care conține 93% ingrediente de origine naturală, curăță pielea, făcând-o din nou strălucitoare.

Puneți echivalentul a ½ linguriță de pulbere în palmă, apoi adăugați câteva picături de apă până obțineți o spumă generoasă. Se întinde pe toata fața, apoi se efectuează miscari circulare de masaj sub bărbie, deplasându-se în sus spre obraji, apoi spre frunte. Clătiți bine cu apă curată.

Loțiune revitalizantă – Energizează, rafinează și dă volum pielii

Această loțiune proaspătă și transparentă, foarte concentrată în apă de camelie, conține 97% ingrediente de origine naturală, dintre care 48% sunt derivate din camelie. Aplicat înainte de ser și cremă, micșorează porii, face pielea să se simtă mai confortabil și îi îmbunătățește elasticitatea.

Încălzește Lotiunea Revitalizantă între mâini înainte de a o aplica cu mișcări de netezire pe întreaga față. Folosește-ți palma și treci de la centrul frunții la tâmple și de la aripile nasului la urechi. La sfârșit, treceți de la colțul buzelor la lobii urechilor. În final, aplicați o ușoară presiune cu palmele pe întreaga față, obraji, frunte și bărbie. Pielea este acum pregătită să primească celelalte produse din linia N° 1 de CHANEL.

Ser în brumă cu formulă bifazică – Combate poluarea, împrospătează și sporește strălucirea

Datorită formulei sale bifazice, această “ceață” oferă surpriza unui extract de camelie roșie la fel de concentrat ca în serul revitalizant. Pulverizat pe întreaga față pe tot parcursul zilei, ajută eficient la protejarea pielii de poluare și, prin urmare, să-și păstreze aspectul tineresc. Îmbogățit cu ulei protector de camelie roșie și în apă răcoritoare de camelie, sporește strălucirea tenului și împrospătează machiajul. Pielea se simte mai confortabil, împrospătată și arată mai strălucitoare. Serul revitalizant în ceață poate fi folosit în orice moment, pe pielea nudă sau machiată, prin pulverizare de două ori pe orizontală și de două ori pe verticală. Apoi apăsați cu palmele pentru a ajuta produsul să se absoarbă.

MAKEUP

Bază de machiaj revitalizantă- iluminează, hidratează și protejează

Pigmenții peliculizați pentru efect îndelungat, combinați cu un duo formator de film cu efect de a doua piele, permit acestui fond de ten să uniformizeze nuanța pielii și să corecteze imperfecțiunile. Îmbogățită cu ulei de camelie roșie și agenți de hidratare, formula sa revitalizantă, compusă din 94% ingrediente de origine naturală, ajută și la protejarea epidermei de agresorii externi și ajută la păstrarea aspectului său tineresc. Pielea se simte mai confortabil, arată instantaneu mai luminoasă și pare mai fină după o lună de utilizare. Oferă o acoperire optimă cu un finisaj luminos. Pielea strălucește cu aspectul tinereții și arată în mod natural mai frumos zi de zi.

Balsam de buze și obraji

L’eau Rouge – o ceață de parfum care parfumează, împrospătează și revigorează

Într-o reflectare a cameliei roșii, această compoziție de parfum oferă delicatețe și energie. În acest scop, Olivier Polge a folosit o bază de îngrijire a pielii îmbogățită cu apă răcoritoare de camelie și un extract revitalizant de camelie roșie ca mediu pentru această ceață de parfum. Singularitatea cameliei roșii l-a inspirat să creeze, în colaborare cu Laboratorul de parfumuri CHANEL, un buchet floral original. Deoarece această floare este inodoră, o abordare creativă de vis l-a determinat să-și imagineze acest parfum proaspăt care se joacă cu contrastele. A optat pentru note florale generoase și o inimă care evocă floarea de camelie rotundă, senzuală: „Am început cu o multitudine de fațete florale de iasomie, floare de portocal și trandafir tipice Casei, apoi le-am combinat cu note de fructe roșii strălucitoare pentru a exprima prospețimea acestei cețe de parfum.”

Ideal pentru inceperea sau încheierea ritualului N° 1 de CHANEL, L’Eau Rouge este folosit ca parfum și poate fi pulverizat cu generozitate pe punctele pulsului sau pe tot corpul. Poate fi purtat singur sau cu parfumul tău obișnuit.

***

Nu putem încheia această prezentare a gamei celei noi decât într-un singur fel: prezentându-vă și echipa de specialiști care asigură succesul și bunul nume al casei Chanel în domeniul îngrijirii pielii și frumuseții. 

Dr. SANDRA FORESTIER, șefa departamentului Chanel de Biologie și Cercetare Clinică, cu o experiență de 16 ani în industria cosmetică.

Dr. în științe farmaceutice cu un master în cosmetologie, ARMELLE SOURAUD, Director al Departamentului de Comunicări Științifice Internaționale, purtătoarea de cuvânt pentru îngrijirea pielii.

Dr. în Chimie Organică NATHALIE VOLPE, vice-președinte al Departamentului Internațional Chanel de Cercetare și Dezvoltare și conduce un colectiv de 250 de oameni de știință și cercetători care lucrează pentru a aduce viitoarele produse cosmetice pe piață.

Dr. în chimie NICOLA FUZZATI, director al Departamentului de Inovație și Dezvoltare pentru ingredientele cosmetice, cu o exepriență de 30 de ani în identificarea, dezvoltarea și producerea de principii active derivate din plante pentru uz farmaceutic și produse cosmetice.Citiţi şi

Cele mai bune cadouri de 8 Martie pentru a face o femeie fericită

Două minute și jumătate să reaprinzi o dragoste veche

Trucuri de machiaj care vă vor evidenția naturalețea

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro