Noutăți de la Chanel – make up în culorile orașului

Catchy

20 September 2017

Lucia Pica, Global Creative Makeup & Color Designer al Chanel, s-a inspirat în noua sa colecție de machiaj pentru sezonul toamnă-iarnă 2017 dintr-o călătorie cu mașina prin însorita Californie. Autostrăzi nesfârșite, peisaje generoase, lumină și culori inedite, apusuri magnifice deasupra oceanului, dar și forfota energizantă a orașului Los Angeles se regăsesc transpuse în fardurile, paletele de culori și noile oje ale colecției recent lansate. O colecție ca un jurnal de călătorie.

MA2016_03_0109_Fall_2017-e1502234485339

Actrița Kristen Stewart, imaginea Casei Chanel pentru această colecție 

Despre combinațiile surprinzătoare ale paletei „Les 4 Ombres Road Movie”, Lucia Pica mărturisește că „Acea paletă s-a născut practic în fața ochilor mei, ca o imagine clară. N-aveam cum să fug de ea”, referindu-se la compoziția pe care oceanul, soarele, stâncile și nisipul o alcătuiesc în mod natural.

Chanel fard 3

Chanel fard 2

Chanel fard

Chanel_06_LOOK_4_ROSE_Adb98y_1500px

Și nuanțele ojelor palpită, transmit emoții și cuprind măreția naturală a locurilor vizitate de Lucia. Vii, blânde, noi, atrăgătoare, fără însă a fi stridente, o invitație la visare și călătorii de mult amânate.

Chanel ojă

90420033

De la cel mai neînsemnat element al naturii – cum este scoarța unui copac – până la cel mai mic detaliu urban al Los Angeles-ului – cum sunt urmele de cauciuc pe asfalt sau farurile mașinilor – Lucia a știut să extragă esența din fiecare, echilibrând libertatea și sălbăticia naturii, cu experiența pragmatică și concretă a orașului. Cu alte cuvinte, poți fi naturală și sălbatică și la tine acasă, pe străzile orașului tău. Relaxarea, culoare, libertate și naturalețe, cuprinse toate în „Palette Esentielle”. Aici se combină câte trei produse de bază pentru îngrijirea femeii contemporane – anticearcăn, highlighter și fard (pentru buze sau obraji).

Palette Essentielle_N¯170 Beige Intense

Palette Essentielle_N¯160 Beige Medium Palette Essentielle_N¯150 Beige Clair Chanel fard 5

Colecția include și creioane de contur pentru ochi – „Stylo Sourcils Waterproof” – menite să contureze esențialul chipului unei femei, restul detaliilor rămânând să strălucească în plan secund. Colecția este completată de rujurile vii, apetisante, feminine.

Chanel ruj

Și dacă nu e Los Angeles, orice oraș are viața lui dăruită de viețile noastre. Să fim nu umbrele lui ci luminile lui. Să-i dăm palpitul bucuriei călcând în ritmul inimilor noastre mereu tinere. Să punem accente pe ochi, obraji, buze și unghii, să ne sărbătorim împreună în fiecare zi. Un oraș frumos e un oraș populat cu femei frumoase… 🙂Citiţi şi

O seară de răsfăț, numai și numai pentru ea…

Moda lui 2018 pentru femei și… bărbați?

Excellence & savoir-faire français la TV5

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,111 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro