Noutăţi de toamnă de la Guerlain

27 September 2016

Guerlain îţi va devoala pe 1 octombrie secretul tenului perfect: fondul de ten care fuzionează cu pielea!  Aspectul final va fi unul atât de natural încât nimeni nu va bănui că ai folosit un mic vicleșug. 🙂 Lingerie de Peau este numele atât de senzual al noii game de fond de ten a cărei misiune constă în găsirea nuanţei perfecte pentru fiecare ton de piele.

lidp16-93

Formula Lingerie de Peau aderă la suprafaţa pielii, asigurând distribuția optimă a pigmenților și o dispersie subtilă a luminii, într-o fuziune perfectă între micro-fibre de in, mătase și fire elastice cu proprietăți de netezire. Tenul capătă astfel aspect mătăsos şi uniform, adio, imperfecţiuni!

Lingerie de Peau are fix nuanţa pe care o cauţi. Cum e posibil? Simplu: Guerlain a colaborat cu 44 de femei de diferite vârste și tonuri de piele pentru a completa întreaga gamă de nuanțe, astfel încât orice femeie să o poată găsi pe cea potrivită.

lidp16-94a

Poate nu știați, dar fiecare piele are un subton cald (bronz, galben), rece (roze) sau neutru (între cele două), iar aceste informaţii sunt esenţiale în alegerea unui fond de ten potrivit.

Aşadar, este foarte important să ştii cum să descoperi tonul pielii tale. Iată câteva sugestii:

  1. Reacția pielii la soare – fiecare tip de piele reacționează diferit la expunerea la soare. Astfel:

– Pielea cu subton cald: se bronzează imediat în timpul expunerii la soare și rareori se arde. Bronzul obținut este auriu.

– Pielea cu subton rece: este predispusă la arsuri și reacționează lent în timpul expunerii la soare. Pielea este la început roz, după care se transformă în bronz.

– Pielea cu subton neutru: se înroșește puțin, după care se bronzează normal.

  1. Culoarea venelor

dacă venele de la încheietura mâinii sunt verzui și nu sunt foarte ușor de observat, subtonul pielii este cald.

– dacă venele au culoarea albastru/violet și sunt destul de vizibile, subtonul este rece

– iar dacă nu vă puteți decide între cele două culori, subtonul este cel mai probabil neutru.

lidp16-90

Anticearcăn/Corector

În funcție de tipul de piele, cearcănele – ca rezultat al circulaţiei sanguine sărace – sunt de culoare maro, albastru întunecat sau galben-șters. Alte probleme ale pielii din zona ochilor sunt aşa numitele „pungi” (edemele) care apar din cauza retenţiei de apă sau a depunerii de grăsime sub nivelul pleoapei inferioare.

Apariţia cearcănelor şi a pungilor este dată fie de cauze ereditare, fie de factori externi, precum lipsa somnului sau stresul. Pentru a corecta aceste probleme, există anticearcănul (sau corectorul) care trebuie ales cu atenţie pentru a se potrivi cu nuanţa tenului, astfel încât să neutralizeze zona care necesită corectare.

cat16-g042314_w

Guerlain lansează în această toamnă noul anticearcăn-corector, cu o acoperire graduală și un complex de îngrijire complet: hidratează, decongestionează şi calmează (efect anti-inflamator).

Alegerea corectă a unui anticearcăn are la bază principiile culorilor.

Pe o roată colorimetrică, fiecare culoare are o culoare complementară opusă. În make-up, aceste două culori se anulează reciproc.

Pentru cearcănele întunecate, violet / albastru este necesar un anticearcăn galben / portocaliu.

Pentru cearcăne mai puțin accentuate se recomandă un anticearcăn cu jumătate/un ton mai deschis decât tenul.

Lansarea anticearcănului în magazine va fi tot pe 1 octombrie!Citiţi şi

Eu nu mai simt

Nu mai am 30 de ani. Nici măcar 40. Dar sunt tânără, frumoasă și iubesc!

Dar e o înșelătorie, o scamatorie și nimic altceva

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro