Nu am nevoie de un Valentin, ci de un Valentino. Am zis!

14 February 2016

Nu (mai) am nevoie de un Valentin – mi-ajunge al meu, cu bune și cu rele, ce să mai fac și cu al alteia? – am nevoie de un Valentino, și de un Hermes, și de un Gucci, și… de cardul altcuiva, că al meu e  gol-goluț. Așa a fost mereu, încă din primele ore după salariu, cred că îi place striptease-ul, că prea repede se golește!

Să revenim la oile nostre. A, că tot vorbim de oi, îmi place și blana. Cea de oaie, mai puțin, mai mult cea de nurcă. Vă rog, cei care mă acuzați că nu protejez animalele, nu aruncați cu piatra în mine, nici eu nu am zis nimic de făptura din farfuria dumneavoastră. Oricum, nu găsiți așa ceva prin garderoba mea, v-am zis că, de obicei, cardului meu îi place nudismul, deci nu am fonduri necesare pentru achiziții de lux.

valentino

Am înțeles că a venit perioada reducerilor. Azi nu mă duc în mall, că e prea mult sirop pe acolo, prea multă gargară, dar de mâine plec să îmi vindec sufletul cu o sesiune prelungită de shopping. Iaca, recunosc, sunt ipohondră, recent am descoperit că am o nouă boală, sunt shopaholică. Sunt dependentă de cumpărături. Guilty!

Femeile cu scaun la cap suferă de migrene, insomnii, dureri de dinți. Io, care n-am treabă cu scaunele, prefer pălăriile, sufăr atunci când nu îmi cumpăr fustițe, bluzițe și alte –ițe sau nimicuri feminine. Ca să mă pot încadra și eu în rândul semenilor mei, aș putea spune că sufăr de febra cumpărăturilor.

Cică, mai nou, femeile nu mai sunt acuzate că sunt shopaholice, asta pentru că ele nu fac risipă, ci ajută economia patriei. Vedeți, dragi bărbați, le-ați acuzat degeaba, ele tot cu gândul să facă un bine! Generoase, ca întotdeauna!

Iubitul meu îmi face adeseori complimente: odinioară îmi spunea suflețelul meu, acum îmi spune scumpa mea. Oare la ce se referă? Tot eu vin cu soluția: cred că mă iubește din ce în ce mai mult, mai ales zilele acestea! L-am văzut eu cât de preocupat era să îmi facă un cadou care să îmi placă. Nu știa ce să îmi cumpere: o pereche de pantofi sau o rochie de seară? Tot eu l-am făcut să scape de dilemă și de insomnii. Pantofii, pentru Valentin și rochia pentru Dragobete. Știți, nu am vrut să îl supăr, el voia să sărbătorim doar Dragobetele, că-i sărbătoare românească, eu, mai cosmopolită de fel, zic să-i sărbătorim pe amândoi. Să nu se supere vreunul! În felul acesta, am împăcat și capra și varza, pardon… pantofii și rochia!

Offf! Că tare bine ar fi mers acum o poșetă de-a lu’ Valentino! Mai ales că în seara asta sărbătorim, nu-i așa?

Guest post by Dani Dumitrescu

Citiţi şi

Tu, femeie nebună, dorește-ți orgasme, nu Prada!

Haute Couture, cea mai (in)tangibilă formă de artăCitiţi şi

Din doi ca tine aş scoate unul bun. Poate ăla stă

Singurul lucru cu care omul se poate obișnui și de care nu se plictisește este LUXUL. Paris și Londra de Crăciun

Genți, genți și iar genți Hermès! Licitație online organizată de Christie’s New York

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro