Nu există vindecare pentru boala lor. Cum care boală?

11 January 2019

S-a terminat perioada voastră de „fii mai bun de sărbători”, așa că eu, always a witch, vă informez și încurajez să nu picați în jocurile unor oameni amărâți și mâncați de boală… săracii!

Astăzi… despre sporadici

cadou-barbat boala

Periodic, unii oameni regăsesc, de fapt, se pogoară în ei, credința, fidelitatea și onoarea. Mai ceva ca în Harry Potter. Ei nici măcar nu zic „Obliviate!”.

Acești sporadici se manifestă în mod obișnuit în perioada sărbătorilor, concediilor și aniversărilor (onomastica și ziua de naștere a soției și aniversarea căsniciei). Atunci apar deja binecunoscutele manifestări ale bolii: postări pe Facebook, goana după cadouri, telefon lăsat pe masă deblocat (asta după ce a dat block temporar tuturor celor cărora le spunea cât de nefericit și amărât este), chipul afectat și preocupat de găsirea cadourilor perfecte, cumpărarea bradului, pregătirea cărnii pentru grătar.

Și trec… sărbătorile, aniversările și concediile. Urmează o perioadă de convalescență: deblocare contacte, postări irelevante pe Facebook, cod nou la telefon. Amnezia temporară se instalează cu accese de Parkinson când ajunge mâna sub fusta secretarei. Nu există vindecare pentru boala lor, indiferent câte tigăi de teflon ar înlocui soțiile.

În categoria sporadicilor intră și psihopații bipolari. Cum, nu ați auzit de ei? Sunt cei care, în decurs de 30 ore își schimbă brusc comportamentul. La întâlnire sunt gentlemeni și tandri, te sărută natural în fața ușii, te copleșesc cu mesaje dimineața următoare declarându-și nerăbdarea și dorința de a te revedea. Stabiliți o nouă întâlnire. El debordează de nerăbdare! Cu câteva ore înainte de întâlnire, winter has come. Îți dă o țeapă colosală, rece ca friendzone-ul lui Jorah Mormont (din Game of Thrones). Dacă are noroc, îți mai dă vreo două. Țepe, nu friendzone-uri, pentru că, după ce a primit diagnosticul, îl trimiți tu în Old ValyriaAdava Kedavra!

Guest post by Roxana

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Ce ne învață sfinții

De sărbători mi-e cel mai dor de tine

Gata, s-a înfăptuit și “România Educată”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Zora / 11 January 2019 17:40

    Si mai este si cel caruia ii vorbesti frumos la telefon dar dupa tonul lui vesnic plictisit iti dai seama ca raceala ii prinde cel mai bine. Ca doar n-oi fi tu proasta.

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro