Nu pot să uit că sunt femeie

20 May 2015

Ana GulieSunt mămică de șapte luni de zile și viața mea a devenit, tot de atunci, dominată de discuții despre scutece, colici, alăptat și dinți. Mă bucur să aflu informații pe care să le pot selecta mai ușor însă mă întristează să văd că în asta s-a transformat tot universul meu.

Și tristețea asta și-a pus bazele încă din timpul sarcinii când, trebuie să recunosc, n-am putut să mă identific cu niciuna dintre persoanele care mi-au povestit cât de frumos și înălțător este sentimentul. Am fost incapabilă de-a vedea frumusețea în stările de greață, somnolență, în umflatul picioarelor și pierdutul controlului asupra propriului corp.

M-am dus în sala de naștere de parcă aș fi mers la operația de apendicită și am avut mustrări de conștiință că nu-s facută pentru a fi mama copilului pe care mi l-am dorit atât de mult.

Acum, nu vă pripiți să judecați. Am crezut că nu sunt făcută să fiu mamă până în momentul în care am văzut piticul drag și i-am auzit glasul de care m-am îndrăgostit.

Știu cum sună tot ce am spus până acum și știu că sunt deja priviri încruntate în fața monitorului. Dar sunt sinceră cu mine și recunosc că este exact ceea ce simt.

Și asta pentru că am încă o doză mare de egoism care mă împinge să vreau timpul meu alături de partenerul meu de viață, viața socială care să mă ajute să rămân un om cerebral și o mama înțelegătoare.

Iubesc fiecare particică din copilul meu și nu pot respira fără să-i simt mirosul. Trăiesc pentru el și știu că el va fi prioritatea mea mereu.

mamă femeie

Dar văd că sunt o mamă mai bună atunci când sunt liniștită, atunci când ies cu prietenii la un pahar de vin, atunci când am și alte motive, nu doar gânguritul fermecător al copilului meu, să zâmbesc. Nu vreau să ajung o femeie obtuză și preocupată doar de scutece și pregătit biberoane sau de schimbat păreri despre aspiratoare nazale.

Citiți și Despre mucișori și căcuță. Fără sexuleț.

Acum, să mă ierte Dumnezeu dacă greșesc, viața mi-a arătat cât de mult te schimbă timpul și experiența, dar sunt foarte hotărâtă să fac tot ce este posibil pentru a rămâne femeie, înainte de a fi mamă.

Una fară cealaltă oricum nu ar merge, iar copilul, fără mine sănătoasă spiritual și mental, nu are ce învăța. Vreau ca dragostea fiului meu să crească din mândrie.

În plus, am băiat. Și m-aș detesta dacă aș crește un prototip “după fusta mamii”, când el trebuie să fie viitorul sănătos al acestei lumi. This is my legacy!

Pe Ana o găsiți și aici.Citiţi şi

Povestea care nu ar fi trebuit să fie scrisă așa

Viața

Să nu tragi de un bărbat, să nu-i cerșești iubirea, să nu-i cazi la picioare…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Ilan / 9 April 2019 22:14

  Femeile sunt proaste, multe dintre ele, indiferent ce statut profesional au, si curve, ca asa le-a invatat modernitatea in care traim, barbatii sunt, multi dintre ei, simpli, tolomaci si porci. Ni se trage de la consumul de orice… Asa ca nu va mai mirati ce poama e Ana Gulie.

  Reply
 2. Valentina / 9 April 2019 19:54

  Ce bine ca nu o sa mai ” trebuiasca” educarea fetitelor!Sigur ajungi la un minister, ai sustinatoare, draga Andra!

  Reply
 3. Valentina / 9 April 2019 18:57

  Andra, adultere exista la toate categoriile sociale!Probabil, respectivul nu te-a inselat cu una cu 8 clase si cand ai aflat cine este, ce este, cat castiga,poate sta si mai bine profesional, material decat tine, ai capatat repulsie.Exprimarea”sunt cele mai scroafe” lasa de inteles, dupa judecata ta, ca na, fetitele nu mai trebuiesc educate, oricum vor ajunge mari pitipoance.

  Reply
 4. Lucky / 9 April 2019 11:52

  Ana Cristina Gulie (acum Cooper) este o curvistina ! Te-ai cotzait pana la 29 de ani cu unul si cu altul si la 29 de ani – cica si-a gasit marea iubire…pfff…! Tot cu “money maker”-ul tau ai facut treaba, fato ! Era greu sa iti faci o cariera si sa castiga bani adevarati ! Nu erai ata de proasta ca sa nu-ti dai seama de asta !…

  Ana Cristina Gulie (now Cooper) is a bitch !

  Reply
 5. Andra / 8 January 2019 14:46

  Ai fi uimit la mintea ta dan, sa stii ca doctororitele, avocatele, inginerele, etc sunt cele mai scroafe. Oamenii care au succes profesional nu se dau in laturi nici de la o viata promiscua, chit ca nu le intretine nimeni.

  Reply
 6. Dan / 7 January 2019 13:11

  Ana Gulie, actuala Cupru – se pare ca a avut si va avea parte numai de nume de familie ciudate/caraghioase – este tipul de femeie care facea sex oral sau sex normal fara sa ii fie dor de acel barbat sau sa-l iubeasca !…asta e caracterul ei…este 100% adevar !…concluzia o trageti Dvs…la ea mereu a contat interesul material….ea nu este nici doctoritza, nici avocata, inginera…nimic,….asa ca e de inteles….!

  Reply
 7. Mariana / 6 June 2015 13:18

  Tu, Ano, ai fost mereu cam tzacanita !….Oricum, tot egoista ai ramas daca ai facut copil la peste 30 de ani…umbland din floare in floare…..”Cariera” ta…ma faci sa rad….asa cum era ea (cu salariu mic si multa munca) s-a dus pe apa sambetei, momentan, sponsorul tau sa traiasca ca el e cu banu’….Vad ca Dana Duica a fost si este modelul tau de inspiratie in viata ! So long, pal !

  Reply
 8. ddd / 20 May 2015 11:34

  Foarte sanatos modul de gandire! Bravo

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro