Nu pune șaua pe mine că mă pierzi

16 September 2015

Fumam o țigară în balcon. Pe fundal, niste jazz de pe telefon. Eram fericită, tocmai luasem o decizie foarte importantă pentru mine. Urma ca peste o oră să mă despart de iubitul meu. Abia aşteptam eliberarea, îmi făcusem deja discursul şi îmi promisesem că de data asta n-o să mai dau greş.

Nu eram făcută pentru o relaţie. Nu am fost niciodata o femeie obişnuită. Am un umor sumbru şi-mi plac glumele proaste. Înjur ca un birjar şi când îmi pun tocuri mă ia cu ameţeală. A ştiut asta de la început şi mi-a zis ca fix asta îi place la mine, cică îl făceam să se simtă liber. În ziua aia eu nu mă mai simţeam liberă. Cu cât trecea mai mult timpul, cu atât simţeam că mi se ducea din spiritul de sălbatică. Voiam să mă eliberez pentru că ajunsesem să-l închid şi pe el în propria-mi închisoare şi nu puteam fi atât de egoistă.

călare

Am văzut cu el un film despre un cal sălbatic. Cel mai frumos cal din herghelie era vânat de niste tipi care organizau curse de cai. A fost prins până la urmă şi „liniştit”. Prea târziu şi-au dat seama că, luat din sălbaticia sa, calul nu mai avea valoarea preconizată. M-a întrebat de ce „bocesc ca proasta”. Nu i-am răspuns. Nu m-a cunoscut îndeajuns de bine încât să-şi dea seama şi singur.

„-Auzi, am citit un articol foarte interesant azi pe net, pe un blog din ăsta de piz…de fete, genul care te plictiseşte pe tine. Cică o femeie inteligentă ştie să facă pe proasta. Mi-am dat seama că eu sunt al naibii de inteligentă, în ultima perioadă cred că aş fi putut concura fără absolut nicio problemă cu Einstein…

Nu râde. Stai, mai am să-ţi zic ceva. Ştii, ţi-am spus cândva c-o să mă pierzi. M-ai cam scăpat printre degete! Mă despart de tine, auzi!?

Hm… de ce nu sunt afectată? Mă întrebi de ce nu plâng? O să plâng, dar după ce pleci tu, aşa că pleacă mai repede. Am chef de-un bocet şi de ţigara de după tine.”

Guest post by Roxana U.Citiţi şi

Gulliver în țara afinităților peiorative

Viața

Să nu tragi de un bărbat, să nu-i cerșești iubirea, să nu-i cazi la picioare…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Cristi / 24 March 2016 10:02

  Iti recomand cu caldura un psiholog! E vremea sa te maturizezi.

  Reply
 2. Teodor / 21 September 2015 22:15

  bai, nene, sper ca astfel de cretinute care se cred Xenele lumii sa nu mai aiba vreodata gand de vreo relatie, sa stea, nene, cu ele insele, libere, sa nu mai prosteasca vreun prost vreodata ca iubesc si ca vor ceva in doi, genu de fufa egoista trebuie lasata libera toata viata, libera doar cu ea, sa se sature de ea, oricum n-au alta ocupatie in afara de cum sa-i fie ei mai bine

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro