Nu vă place lumea de astăzi? Stați să vedeți lumea de mâine

13 June 2018

Andrei 2Nu vă place lumea de astăzi? Stați să vedeți lumea de mâine.

Pe meleagurile carpato-danubiano-pontice, se vor face multe inaugurări. Se va trage o panglică peste cel mai mare nimic din lume și se va inaugura acolo.

Ministrul Educației o să aibă absolvită grădinița, motiv pentru care – prin decretul Partidului Unic – va fi grabnic acceptat în Academie.

Premierul va ști chiar și alfabetul (aproape pe tot).

dragnea-firea-tariceanu

Lumea de mâine va da cetățeni aflați la intersecția acestor axe de personalitate: Dani Mocanu -Lavinia Șandru – Dan Puric – Patriarhul Daniel. Cetățenii vor fi mimi mistici și se vor undui pe ghetto-manele. Fremătând de dorința tradiției, nevestele își vor așteapta acasă soții care iau șpăgi prin cimitirele Slatinei.

Vom termina cu: Europa, Soros, homosexualii, lumbersexualii și sapiosexualii. Și niciun bugetar nu va mai fi forțat să învețe, împotriva firii, să folosească orice mijloc de comunicare în afara faxului și a porumbelului zburător!

Computerele vor fi utilizate exclusiv pentru practicarea jocului Solitaire între zilele de salariu.

Ne vom întoarce în normalitate.

Codrin Ștefănescu va fi sanctificat.

Pușcăriile vor fi eliberate de povara infractorilor (victimele abuzurilor Justiției aservite!). Interlopii își vor lua locul cuvenit, la guvernare.

În schimb, se vor întemeia brigăzi și detașamente de patrioți, români bolșevici îmbrăcați în alb, pentru că istoria nu știe carte, iar acești bravi gardieni vor patrula în deplină vigilență pe străzi. Și oricine prezintă suspiciune de intelectualism va fi pe loc încarcerat la Rahova (fără proces, că nu ne jucăm aici!).

Cine știe tabla înmulțirii precum și cine are cele mai elementare cunoștințe de limba engleză va primi pușcărie pe viață. He he.

Chipul tinerei de impecabile moravuri, partenera de viață a domnului nostru Liviu Dragnea, va fi tras în icoană și va împodobi toate instituțiile statului nostru, care, de altfel, va fi format exclusiv din popime și bugetari cărora le va merge tot înainte vechimea.

Domnul nostru Liviu Dragnea (Noua Dunăre a Gândirii) va avea statul de Zeu (și Teleormanul va fi templul său). Și în dreapta sa va sta, de-a pururi, Tăriceanu.

Țara va fi împărțită în regate și baronate, și toate ale lor i se vor cuveni de drept Zeului de la Gratia (locul nașterii Sale va fi cinstit cum se cuvine, binecuvântat fie-i numele!).

Parlamentul își va înceta activitatea pentru că nu ne adunăm în parlament ca să parlamentăm, ca toți subdezvoltații din Perfidul și Decăzutul Occident.

Procurorii Odiosului Regim vor fi arși pe rug în procesiuni publice la care prezența este obligatorie. Regatul Olteniei va fi dat în grija Banului Olguța, eroină a luptei cu statul paralel.

Capitala țării va fi condusă pentru totdeauna de Prințesa Voluntariului (Bucureștiul va deveni un cartier al Voluntariului Etern, iar noul său steag va fi roz-bonbon).

În capitală va fi sistată orice altă activitate în afara Marelui Bâlci, în care poporul va avea ocazia să deguste mici, bere și moaște.

Tabloul va fi întregit de călușari și brâul Maicii Domnului.

Și va fi bine.

Pe Andrei îl găsiți cu totul aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Mesaj pentru elevii dezorientați

De unde începem să construim?

Yuval Noah Harari: Cel mai mare pericol nu este virusul în sine

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. axelle / 13 June 2018 9:48

  Hai ca deja exagerezi.

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro