Nu vrei să știi cât pot fi de a dracului

3 December 2016

Eu, de felul meu, nu sunt mofturoasă. Dar le am pe ale mele… stările de lună plină, de Marte retrograd, momentele în care cred că minți sau ascunzi ceva, stările în care mă transform.

Și mi le asum pe toate. Am ifose, mofturi și pot părea uneori de-a dreptul psihopată… O adevărată maestră în arta manipulării și a vânzării, care te amețește de cap doar ca să se joace și ca să primească atenție… și nu-mi cer scuze pentru asta pentru că, dacă mă iei, mă iei cu totul, la pachet… și restul pachetului e… mmmm 🙂

…Am o imaginație! N-ai văzut niciodată filme cu ce scenarii fac eu… If you know what I mean 😉

Cu mine râzi, bei bere și mănânci pizza, dar când am spus că ieșim în oraș, atunci sunt o prințesă rusă, trebuie să ai grijă de mine, mâinile mele nu trebuie să atingă portiera și nu mă voi expune niciodată prima la intrare în restaurant. Voi cere eu nota și voi aranja banii doar ca să te fac să înțelegi că ești dominat. Însă nu-mi face plăcere să fac asta.

amanta

Cer multe, dar ofer la fel de multe. Vrei o ciorbă bună, îți fac cea mai bună ciorbă. Cum vreau eu și cum știu. Cu toată experiența culinară de care se poate bucura un bărbat. Cu tot cu aranjatul mesei și fără să te las să mă vezi cu părul strâns în coc și mirosind a ceapă… sunt femeie, nu bucătăreasă.

Vrei curat în casă, îți fac lună. Fără să mă vezi plină de praf și fără să-ți scot ochii că am frecat cada. Sunt femeie, nu menajeră.

Vrei să te drăgălesc, să te răsfăț, să te mângâi, o fac fără să îți cer nimic în schimb, te alint si te țin eu în brațe seara, dacă acolo ți-e bine.

Vrei amor ca-n filme? 🙂 se face, dragul meu. Voi veni în lenjeria nouă, îți voi dansa, mă voi oferi și-ți voi oferi tot ce ai nevoie, tot ce ai văzut tu în filme xxx. Și asta o voi face doar pentru tine, cu tine, cum îți place ție. Sunt femeia ta, nu curvă.

Dar vezi tu, astea au un preț pe care trebuie să ți-l asumi. Nu te juca cu mine, știu mai multe decât arăt și arăt că știu suficiente. Nu te lăsa înșelat de momentul în care îți spun că am nevoie de tine, că la ușa mea e o coadă care ar vrea să facă tot ce-ți cer eu să faci și ar face-o stând în cap. Și n-am trăit până la vârstă asta având nevoie de cineva.

Problema mea e când mă îndrăgostesc. Că aici am un defect. Mă îndrăgostesc că-mi place dragostea de nu mai pot, mă hrănesc cu atenție și mângâieri. Și când simt dragoste, mă moleșesc de-ți dau impresia că ești zeul meu și nu mai pot fără tine. Și atunci ți-o iei în cap și mă iei de-a gata. Începe durinp*lismul și cu cât crește durinp*lismul, cu atât încerc eu mai tare. Până realizez că nu e ok și încep eu să fiu rece. Oh, și pot să fiu atât de rece, pe cât de fierbinte era patul meu. And there’s no going back from that. Încep să distrug până și cele mai romantice amintiri. Dar te-aș ruga să nu mă faci să ajung acolo. Iubește-mă cum merit și promit că o să fiu cuminte. Dacă ai chef de joacă, du-te și te joacă.

Eu nu știu să mă joc cu viața mea.

Guest post by Andra Chirnogeanu

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

La 49 credeam încă că viaţa se termină când faci 50. Greşit!

Ce înseamnă Dragobetele pentru cei care s-au născut cu Valentine’s Day

Câteva pagini din cartea tinereții

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Adelina / 4 November 2017 18:38

  Awesome! ? Am sorbit fiecare frază.

  0
  0
  Reply
 2. Gabriela / 4 December 2016 20:13

  Aproape că mă amuză totul. Dacă viața de cuplu s-ar petrece creştineşte întru Hristos nu ar mai exista aceste patimi şi această frică de a pierde persoana iubită pentru că un bărbat nu lasă o femeie decât pentru o altă femeie iar o femeie nu lasă un barbat decât pentru un alt bărbat, restul sunt poveşti. Şi să ştiți, doamnelor, că dragostea se ține cu sexul, niciodată sexul cu dragostea cum gândiți voi de aceea riscați să pierdeți totul.

  0
  0
  Reply
 3. Dee / 4 December 2016 10:55

  Nu înțeleg de unde vine răceala bărbaților de la un moment dat din relație . Am citit cărți, m-am uitat la tot felul de specialiști în ale amorului, pana la urma cică ar fi ceva din noi care le declanșează asta. Și tot nu înțeleg ce. Atunci când tu ca femeie te menții pe aceeași linie și ii oferi aceeași atenție și el te ia de bună… Unde greșim? Cred că nu ii facem sa le fie suficientă teamă că ne vor pierde. Bărbatul are nevoie de asta. În permanență. Ca sa nu se plictisească vânătorul din el.

  0
  0
  Reply
  • Boaca Florentina / 4 December 2016 18:24

   Draga mea, nu o sa intelegi niciodata faptele si emotiile unui barbat. Efectiv iti complici existenta cautand raspunsul la aceasta enigma. E simplu, fii o Doamna in societate, Gospodina in bucatarie si Curva in pat! Cu aceste zise, nu ar trebui sa-ti mai faci griji ca barbatul se va plicitisi, si daca chiar se va intampla asta, lasa-l. Ori nu sunteti compatibili, ori e prost. Cu respect, “single lady”

   0
   0
   Reply
 4. Evelina / 4 December 2016 7:12

  Foarte corect spus.

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro