O aștepți pe cea mai frumoasă, deșteaptă și cuminte. Ghici ce? N-o să apară!

10 December 2018

În anii mei activi de dating am dat peste multe tipuri de bărbați. Am ieșit cu bărbați divorțați, am cochetat cu bărbați care nu cunoscuseră fiorii dragostei niciodată, m-am adăpostit în brațele celor potenți financiar, le-am fost alături celor care nu aveau o viață pe roze. N-oi fi încercat eu toți bărbații din lume, dar mai toți pe care i-am întâlnit erau indisponibili emoțional, fiind într-o permanentă așteptare.

fat frumos basm

Poate dacă n-aș fi avut parte de propriile mele experiențe aș fi crezut în basmul ăla în care fetele îl așteaptă pe Făt-Frumos. Ăla clasic în care femeile nu se lasă cucerite decât de cel care își demonstrează adevărata lui vrednicie. Dar azi, femeile își schimbă singure becurile, cauciucurile, cară lucrurile grele, asta în timp ce face programări la salon pentru o schimbare de manichiură, epilat inghinal și alte chinuri perfect normale prin care o EA trece pentru a fi acceptată. Și, da, acceptă cam orice bărbat care prezintă un minim de interes față de ea și bun simț.

Și văzând această evoluție a femeii, nu pot să nu mă întreb: ce tot așteptați voi, bărbații? Pe Ileana Cosânzeana? Voi știți cum ajungeți la ea? Sau, mai bine zis, sunteți în stare? Știți că ea era răpită de zmeu și locuia într-un turn/castel? Cum credeți că ajungeți la ea? Țipând sau chemându-i un Uber? Cum rămâne cu drumul inițiatic până la ea, presărat cu situații neprielnice, cărora trebuie să le faceți față?

Așa că nu mai bine coborâți voi din turnul ăla și căscați ochii la cea care se află în fața voastră? Nu de alta, dar aia cea mai frumoasă, deșteaptă și cuminte, chiar dacă există, nu v-ar vrea! Nu ar avea de ce! Nu oferiți nimic! Faptul că vă aranjați două – trei activități în agendă pentru a ajunge o dată pe săptămână la film și o altă zi în care să faceți sex, nu vă face bărbați. Cel puțin, nu vreunul vrednic de vreo femeie sigură pe ea, frumoasă, cuminte și deșteaptă!

Guest post by Adriana Dinu

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Ținute pentru domni, în funcție de geaca purtată

Am învățat

Fetelor, femeilor, doamnelor, gagicilor, sexoaselor, zeițelor, sunteți minunate așa cum sunteți!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro