O experiență senzorială de lungă durată

31 October 2018

Navigarea printre activitățile cotidiene și „energizarea la comandă” a unui boost mental, care să stimuleze performanța până în punctul în care succesul devine o banalitate, este de azi mai ușor de obținut ca niciodată, prin lansarea noii gume de mestecat Halls.

Să fii energizat în sens emoțional, experimentând cu curaj ceva cu adevărat revigorant: aproape 60 de minute de senzație de prospețime – aceasta este promisiunea noului produs vedetă al Mondelēz International: guma de mestecat HALLS, lansată acum pe piața din România.

Lansare Halls

Halls își respectă promisiunile de brand inovativ și de calitate odată cu pătrunderea pe piața din România a acestui nou produs, care combină într-un echilibru perfect cristale de menthol, concepute pentru a crea o experiență senzorială de lungă durată.

Deci, nu fiți timizi și alegeți-vă varianta preferată din cele patru disponibile: Peppermint, Watermelon, Spearmint și Citrus.

Halls-Watermelon-Gum

Halls-Spearmint-Gum

Halls-Peppermint-Gum

Halls-Citrus-Gum

Apoi, pregătiți-vă pentru o călătorie plină de vibrații și emoții în țara prospețimii, unde viziunea voastră va deveni mai clară ca niciodată, iar inspirația va deveni cea de-a doua voastră natură. Astfel, cu noua gumă de mestecat HALLS, Mondelēz International – unul dintre cei mai importanți producători de gume de mestecat din lume – își surprinde plăcut consumatorii din România, un public obișnuit până acum cu dropsurile Halls.

Halls-Lime-Fresh

 Citiţi şi

Tata, te iubesc oricum ai fi

Cum va fi 2024, ANUL DRAGONULUI VERDE DE LEMN

Ce să faci pentru ca și în creierul tău să fie aprins un pom de Crăciun

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro