O experiență senzorială de lungă durată

31 October 2018

Navigarea printre activitățile cotidiene și „energizarea la comandă” a unui boost mental, care să stimuleze performanța până în punctul în care succesul devine o banalitate, este de azi mai ușor de obținut ca niciodată, prin lansarea noii gume de mestecat Halls.

Să fii energizat în sens emoțional, experimentând cu curaj ceva cu adevărat revigorant: aproape 60 de minute de senzație de prospețime – aceasta este promisiunea noului produs vedetă al Mondelēz International: guma de mestecat HALLS, lansată acum pe piața din România.

Lansare Halls

Halls își respectă promisiunile de brand inovativ și de calitate odată cu pătrunderea pe piața din România a acestui nou produs, care combină într-un echilibru perfect cristale de menthol, concepute pentru a crea o experiență senzorială de lungă durată.

Deci, nu fiți timizi și alegeți-vă varianta preferată din cele patru disponibile: Peppermint, Watermelon, Spearmint și Citrus.

Halls-Watermelon-Gum

Halls-Spearmint-Gum

Halls-Peppermint-Gum

Halls-Citrus-Gum

Apoi, pregătiți-vă pentru o călătorie plină de vibrații și emoții în țara prospețimii, unde viziunea voastră va deveni mai clară ca niciodată, iar inspirația va deveni cea de-a doua voastră natură. Astfel, cu noua gumă de mestecat HALLS, Mondelēz International – unul dintre cei mai importanți producători de gume de mestecat din lume – își surprinde plăcut consumatorii din România, un public obișnuit până acum cu dropsurile Halls.

Halls-Lime-Fresh

 Citiţi şi

Șapte condiții pentru o Bătrânețe de Succes

De unde vine siguranța unei femei

Patru idei salvatoare

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro