O lume nebună – nucleara sexi pe care o cheamă… Mircea

21 March 2018

Andrei 2Domnișoarelor și doamnelor, astăzi vă propun să aruncăm o privire către lumea nebună de dincolo de noi. Întru cădere pe gând și obținere bună-dispoziție necesară mai ales pe o vreme ca asta și în vremuri ca astea.

Începem periplul nostru prin comicul și absurdul înconjurător cu o știre de la Hollywood. De aici ne parvine informația că o îndrăgită actriță a fost botezată Mircea în onoarea marelui nostru istoric al religiilor Mircea Eliade. Tatăl ei îl admira pe Eliade și uite așa a apărut Mircea Monroe. Inutil să mai precizez că Mircea este, cum se spune în limbajul de specialitate al gazetelor, o adevărată bombă sexy. O nucleară sexy, chiar, cu silicoane de toată frumusețea. Bravo, Mircea!

O harfă superbă tot din lumea cinema-ului american: ShiaLaBeouf, îndrăgitul actor și comediant american, va juca într-un film despre viața lui. Shia însă nu va juca rolul lui Shia (în care a fost distribuit Lucas Hedges). În film, Shia va fi tatăl său.

Un turist polonez s-a pierdut într-o pădure din Muntenegru. Dorindu-și să semnalizeze locul unde se află, turisul polonez a făcut un foc. Din păcate, focul s-a aprins bine de tot și a degenerat într-un incendiu care a distrus o pădure întreagă. Păcat, turistule polonez, păcat.

Și ca să nu ziceți că toate se întâmplă numai la noi, aflați că, în Köln (Germania Federală, da?), două tramvaie s-au ciocnit, iar în urma impactului patruzeci de cetățeni au acuzat vătămări trupești. Ce să vă facem, nemților, dacă n-aveți primăriță să vă facă așa, din gură, tramvaie suspendate?

mircea-monroe-26290027

Mircea Monroe

Necazuri pentru un ciobănesc german pe nume Irgo. Acesta a fost trimis din greșeală de către o companie aeriană tocmai în Japonia. El trebuia, sărăcuțul, să ajungă acasă, în Kansas. Ce-o fi zis în mintea lui de ciobănesc german când s-o fi văzut înconjurat el acolo de niponi – asta nu mai putem să știm. Bine, oricum, că nu l-au trimis în China, că, Doamne ferește, se ajungea la mai rău. Acum, dulăul e bine, l-au pus pe avion iar și l-au trimis îndărăt în America.

Și ca să vedeți o dată în plus că avea dreptate și Rebengiuc atunci când zicea în Balanța că ăl mai prost om din lume e americanu’. Confruntați cu faptul că se împușcă americanii între ei ca în jocurile pe calculator, după ce președintele Trump (iluminat și el) a avut ideea să înarmeze profesorii, ca să nu mai tragă elevii primii, a mai venit și un senator d-ăla de-al lor cu o genială. Ideea senatorului e asta: să se dea arme de foc pe mâna tuturor oamenilor fără adăpost. În opinia senatorului american, arma ideală pentru un homeless este un pistol.

Pe Andrei îl găsiți cu totul aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Bonnie & Clyde à la française – Adieu les cons!

Aurora Cornu – amintiri de patrimoniu

Fotografia lipsă de la Inauguration Day 2021 și cum s-au purtat niște Prime Doamne

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro