O recomandare de serial

18 November 2020

Am și eu o recomandare de serial – nu prea mi se întâmplă pentru că mă uit destul de rar la seriale, din lipsă de timp, răbdare și atenție.

”Dix pour cent” sau ”Call My Agent!” cum îl găsiți pe Netflix. E o comedie de trei sezoane (urmează și al 4-lea, în Franța e deja lansat) despre industria de film și teatru din Franța, văzută dintr-o agenție de casting.

Partea faină e că oamenii nu se iau în serios, iar guest star-urile (deloc puține: Monica Bellucci, Cécile de France, Isabelle Huppert, Juliette Binoche și mulți alții) au suficient umor încât să-și joace propriile roluri și să-și etaleze și defectele, și slăbiciunile și clișeele pe care le-am tot auzit sau bănuit despre ele.

E ca și cum s-ar face la noi un serial despre industria de film din România și Cristi Puiu ar apărea într-un episod ținând discursuri ”fără mască”.

Am râs mult, am identificat situații pe care le-am trăit în anii ăștia de industrie, mi-am imaginat cum ar fi unele situații la noi, am primit insight-uri, dar cel mai mult m-a emoționat dragostea lor pentru cinema. Sigur, doar un serial francez putea face asta.

Guest post by Monica Felea, co owner Bad UnicornCitiţi şi

După 22 de ani

Pentru toate femeile de 60+, pardon, pentru toate femeile :)

Un artist al înșelăciunii – Ripley

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro