Oare sunt o nimfomană dacă îmi doresc s*x normal cu un bărbat normal?

6 February 2019

Unul, pe Facebook, mă numește Zâna lui și mă întreabă dacă am copii. Zic că nu. Mă întreabă dacă aș vrea să înfiez. Surprinsă, nu înțeleg… Explică: Vrei să mă înfiezi pe mine?

Doamne, mare ți-e grădina!!

Altul, pe care cel puțin l-am întâlnit și personal, nu doar virtual, mă numește iubirea vieții lui. Se pretinde într-o relație cu mine, ceea ce nu este total neadevărat, deși eu nu confirm, pentru că nu așa văd eu o relație cât de cât normală. Și nu i-am ascuns asta din prima clipă. În fapt, i-am refuzat relația cu tot tacâmul. Dar el e încăpățânat, romantic și insistent.

femeie pat par nimofană

Odată la câteva săptămâni, i se „golesc creierii”, mai pe înțelesul celor care nu cunosc expresia „When the balls are full the brain is empty”. Adică vrea să facem s*x. La distanță. La telefon, mai bine zis. La asta ne limităm. A riscat doar o dată să încerce marea cu degetul, propunându-mi să ne și vedem în timp ce. Refuzul meu fără șanse la replică l-a lămurit.

Am făcut s*x și în realitate, atunci când ne-am întâlnit de câteva ori. Soarta vrea ca el să nu fie capabil de a presta s*x normal. Nu mai are erecție din multiple cauze de sănătate. Nimic de râs sau de batjocură în privința asta. Mă avertizase din primul moment, aș minți dacă aș spune că m-a mințit.

Nu pot descrie cum s-a petrecut atunci, în realitate… Cum am ajuns la orgasm amândoi. În primă instanță, eram înflăcărată de vorbele lui pasionale, puțin curioasă să-l văd cum arată pe bune, nu doar în poze… și chiar dornică de s*x. După niște ani cam luuungi de castitate nedorită. Într-o relație fiind, nota bene. Așadar, o dată la ceva timp, domnul în cauză are creierii cam goi și trebuie să îi umplu eu. Nu-mi displace nici în felul ăsta, recunosc că e un mod inedit de a face s*x, pe care nu le cunoșteam. Dar parcă uneori nu mai am chef. Parcă mi s-au amortizat motorașele alea gata parate de a ține telefonul într-o mână și pe cealaltă… 😁 Parcă îmi vine să-l sfătuiesc să se rezolve cu filmele și pozele p*rno de care îi era plin computerul și să mă lase în pace…

Știu. Aș putea să pun pe speaker. Uite că precum refuz s*xul video refuz și speaker.

Oare sunt o nimfomană dacă îmi doresc s*x normal cu un bărbat normal?

Guest post by Daffodil

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Prea mult e uneori prea mult

Dar dacă este mai mic de înălțime? Dar dacă este divorțat? Dacă e urât, sau prost, sau faianțar?

Cel mai rău început de an

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro