Pactul de bună înfățișare în lume (I)

13 November 2015

Să nu spui că nu te frământă cum arăți, că nu te cred! Dar deloc! Știiiiu, știu!, pentru tine, nu pentru bărbați (oribil gând), nu pentru celelalte femei (revoltătoare suspiciune) sau pentru că oamenii care arată bine sunt inconștient favorizați până și la angajare (cercetători de doi bani), cu asta am căzut de acord, da? 🙂 Deci, cu tine ai un pact de “bună înfățișare” în lume, tu ești instanța care hotărăște în fiecare zi dacă-ți place sau nu cum arăți. Până la ai altora, ochii tăi sunt primii care te văd în oglindă dimineața și ultimii care te inspectează/judecă tot în fața ei înainte de culcare. (paranteză: știai că femeilor frumoase li se recomanda să-și spargă oglinda de timpuriu?) Vezi? Am presupus că faci tot ce trebuie doar pentru tine. Ca să nu avem răscoale feministe și să ne putem concentra pe una din problemele importante din viața unei femei care se prețuiește – ce fac pentru fața mea, pentru pielea mea, în general – și acolo unde se vede, și pe unde nu se vede… în anotimpurile reci sau în nopțile… reci.

femeie 2

Am mai vorbit noi despre cât de surprinzător de puțin ne cunoaștem uneori corpul și cum funcționează el după legi sau doar toane, ignorând bunele intenții, dar confirmând uneori chiar igonoranța. (altă paranteză: am o prietenă care, de la primul semn că ar putea intra în menopauză, și-a schimbat total stilul de viață după ce s-a informat și și-a făcut toate analizele specifice – dozări hormonale etc). Și despre cum pielea, cel mai întins și vizibil organ al nostru, e și cel mai vulnerabil în relația cu timpul. Capricioasă relație, nu-i așa? Și dacă îl mai și pierzi din neglijență…

Nu, nu te cert, cine-s eu să te judec? Vreau doar să-ți aduci aminte când te-ai simțit ultima oară bine, extraordinar de bine și încrezătoare în toate puterile tale, nu doar cea de seducție. Pe cine să seduci, te întrebi, zâmbind ușor ironic? Cum pe cine? Pe copilul tău, care se mândrește cu aerul tău tineresc, pe bărbatul tău, pe care l-ai surprins privindu-te într-un fel crezut uitat, pe mama ta, care se regăsește în frumusețea ta, pe prietena ta, căreia îi ești model, pe colega ta, care te admiră deschis, pe șeful tău, căruia îi place nu doar de prestația ta profesională la o întâlnire, ci și imaginea impecabilă care impresionează partenerii… să continui? Vezi că ți-ai amintit? 🙂

Și acum, din toate posibilele scenarii și vârste, ne vom rezuma astăzi doar la două: ești o femeie tânără, activă, super-ocupată, cu greu îți creezi breșe în program pentru tine sau ești mama unui adolescent rebel nu doar pentru că așa sunt toți, ci pentru că vârsta a venit și cu o acnee tulburătoare de fire.

În prima situație, a ști cât mai exact care îți sunt nevoile de înfrumusețare este și un câștig de timp pe lângă cel de imagine. Și de timp ai nevoie ca de aer, corect?

Și iată ce soluție îți propunem – dermatocosmetica procedurală! Un alt concept, o schemă personalizată de tratament, în funcție de tipul de ten și de eventuale probleme ale acestuia. Această schemă personalizată cuprinde o secvență de proceduri efectuate cu echipamente medicale moderne, cum ar fi radiofrecvență, electroterapie, microdermabraziune, și o serie de măști cu acid hialuronic, vitamine și acizi.

Intervalul dintre ședințe este stabilit de către medic și poate varia între 2 și 4 săptămâni. Pe parcursul schemei de tratament, medicul va monitoriza evoluția tenului și va face ajustările necesare în schema de dermatocosmetică procedurală, atunci când este nevoie.

Tratament cosmetic la rece “metoda Leventer” (40′)

 • Demachiere
 • Masca Blue Leventer
 • Exfoliere blândă (crește receptivitatea pielii la tratament)
 • Masca pentru calmare White Leventer
 • Apă termală
 • Tratament radiofrecvență RF cu Alma Accent (pentru a stimula sinteza de colagen)
 • Masaj cu cremă hidratantă / antirid / ser vitamina C, utilizând combina cu ultrasunete Chattanooga Intelect
 • +/- Masaj periocular

Beneficii: tonifiere, luminozitate, prospețime.

Preț: Preț: 300 lei , dar,  în această perioadă, tratamentul are un discount de 20%! 

*

Pentru a doua situație – ai un adolescent cu acnee -, iată propunerea noastră: metoda Leventer, o schema de tratament aplicată o dată la 2-3 săptămâni, în funcție de particularitățile tinerilor pacienți.  

Tratamentul cosmetic al adolescentului cu acnee (30′)

 • Demachiere
 • Masca Blue Leventer
 • Extracție (unde este cazul)
 • Masca pentru calmare Yellow Leventer
 • Apa termală cu efect calmant
 • Hidratare profundă (în cazul pacienților aflați sub tratament cu izotretinoin)

Beneficii: curățarea tenului și eliminarea comedoanelor sub control medical, evitându-se traumatizarea pielii acasă și apariția cicatricilor.

Preț: 150 lei , dar, în această perioadă, tratamentul are un discount de 20%! 

Mai multe informații, aici.Citiţi şi

Vara asta, vrei să fii sirenă sau balenă?

“Ești frumoasă, deci ești proastă”

Jurnal de Arizona: Dragă mamă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro