Păi, dragi fete, ne mai opresc pe noi azi asemenea lucruri de la a trăi o aventură de weekend?

24 June 2022

Prietenele mele s-au gândit bine, apoi m-au sunat vineri dimineață: avem nevoie de aventură! La 14.00 trecute fix, trecem să te ridicăm. O luăm din loc și ne oprim  la primul loc cu piscină. Rămânem peste noapte. A doua zi, plecăm mai departe. Și tot așa. Ne întoarcem luni dimineața. Mergem direct la serviciu. Gata, planul!

La toate astea, eu am răspuns: nu mă mai sunați, dacă ați băut de dimineață. Nu vin nicăieri. Exclusă faza cu luni dimineața, direct la birou.

De ceeee? am auzit un cor de pupeze. Am închis și m-am prefăcut că această convorbire n-a avut loc.

Pe de altă parte, am început să visez. Adio, randament la excell. În fond, de ce nu se putea ceva atât de simplu? Câți bani putea costa chestia asta? În orice caz, nu cât un week-end la Mamaia. Nici măcar cât unul în Vamă. Dar nu banii erau problema, ci cât bagaj trebuia să car cu mine pentru ca luni să mă prezint gata de birou, la prima oră. Ar fi încăput totul într-o poșetă mai mare? Nu. Poate într-una plus un rucsac. Și apoi, hainele pentru luni, șifonate. Și, părul. Și nu eram epilată fix pentru piscină. Una peste alta, tot NU. Dar cât de bine ar fi fost să fie DA… ”

Îți sună cunoscut scenariul? Ei, bine, am întrebat 100 de românce cât de bine ar răspunde unei astfel de invitații spontane de plecare într-o vacanță scurtă și îngrijorările n-au fost legate de bani sau vreo problemă de familie, ci de epilat și de cum vor arăta luni la birou venite direct de pe drum.

Păi, dragi fete, ne mai opresc pe noi azi asemenea lucruri de la a trăi o aventură de weekend? Cu un epilator Philips, o masca de par care îți protejează părul de clorul din piscină și o perie de coafat, arăți impecabil și la piscină, și la birou într-o luni de dimineață, în caz că nu lucrezi tot de la distanță. Hai, curaj și voie bună!Citiţi şi

#3/366 CFR reduce costul biletelor de weekend

Acum ce faci, stai și citești asta? Foarte rău…

De la epilat mi se trage…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro