Parfumul femeilor care nu vor să doarmă singure

7 September 2020

V-o mai amintiți pe Marilyn Monroe povestind nonșalant ce le-a răspuns jurnaliștilor curioși să afle ce poartă când se bagă noaptea în pat (filmulețul, aici): jacheta de la pijama, pantalonii, o cămașă de noapte?…  Chanel No.5! Acesta e adevărul. Și n-am vrut să spun “goală”. Ăsta e adevărul.  

Iată că Chanel a lansat un parfum destinat magicului moment al abandonului în așternuturi în miez de noapte, iar actrița britanică Keira Knightley este irezistibilă în acest joc al seducției, al dragostei. În dispoziție pentru flirt, e mai curajoasă decât a fost vreodată.

Keira Knightley

COCO MADEMOISELLE L’EAU PRIVÉE sau îndrăzneala unui parfum făcut să fie purtat noaptea…

Această nouă fragranță orchestrată de Olivier Polge, parfumierul Casei Chanel, a fost concepută să ofere un confort delicat și o relaxare totală. Noaptea, în spatele ușilor închise ale dormitorului. Gestul familiar de a te învălui în norișori diafani va parfuma pielea, părul sau negligée -ul. Un parfum oriental acuarelă pentru un nou concept al timpului, o adaptare sofisticată pentru a-l putea folosi noapte după noapte pentru a-ți parfuma delicat visele.

Fidel parfumului original, dar mai “secretos”, Polge a diminuat notele lemnoase pentru a exalta prospețimea strălucitoare a portocalei, delicatețea acordului floral țesut cu absolut de iasomie și petale de trandafir și notele de mosc alb menite să se cuibărească în pernă. Această interpretare nu se adresează unei personalități extravertită și nu are o difuzie incredibilă, ci este mai degrabă promisiunea unei atingeri parfumate delicate și îndrăgite în intimitatea nopții.

Sticla pare îmbrăcată într-un voal translucid din cristale fine de gheață. Foc înăuntru, gheață pe dinafară, aura de mister este asigurată.

 

Un voal oriental proaspăt de trandafir, iasomie și mosc …

Nuanțele seducției

COCO MADEMOISELLE Eau de Toilette

O apă de toaletă florală orientală proaspătă, aerisită și fructată, luminată de un acord de grapefruit și lychee.

COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum

Semnătura originală, o apă de parfum cu personalitate puternică, împletită cu patchouli și vetiver, totuși surprinzător de proaspătă.

COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum Intense

O apă de parfum orientală mirosind a ambră și a lemn, cu o personalitate profund senzuală. Supradoza de patchouli evidențiat de un acord de ambră împletit cu absolut de vanilie și boabe de tonka.

COCO MADEMOISELLE Parfum

Un parfum oriental senzual și voluptuos.Citiţi şi

Frumoasele și mânioasele – Misbehaviour

Chanel Connects – viitorul culturii

Fapte din umbră – Official Secrets

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro