Pe 20 noiembrie, se ridică la București cortina unei experiențe multisenzoriale fascinante: expoziția „Arta Printului”

18 November 2023

În perioada 20-24 noiembrie, colaborarea dintre tipografia Emprint și agenția full-service Artvisiona îți oferă o invitație captivantă la „Arta Printului” la Elite Art Gallery, situată în Piața Națiunilor Unite, nr.3-5, Bl. B2, parter. Expoziția își așteaptă vizitatorii între orele 13-19, cu intrarea liberă.

Intrând în universul expoziției, vei fi martorul unei varietăți remarcabile de printuri înnobilate cu lăcuire UV și efecte 3D uluitoare. De la afișe, reclame, etichete, până la coperți de cărți sau printuri artistice, expoziția aduce în prim-plan creativitatea și inovația din spatele artei printului.

Lucrările expuse sunt rezultatul tehnologiei de ultimă generație MGI JETVARNISH 3DS, marca Konica Minolta, care conferă printurilor o dimensiune suplimentară și o profunzime vizuală fascinantă.

Ce face această expoziție remarcabilă este faptul că publicul este încurajat să interacționeze cu creațiile expuse. Atât privirea din mai multe unghiuri, atingerea pentru a simți detaliile, cât și posibilitatea de a îndoi sau chiar de a rupe creațiile, sunt parte din experiența oferită vizitatorilor. Mai mult, în prima zi a expoziției, vor fi disponibile variante ale lucrărilor care pot fi achiziționate și aduse acasă.

Această expoziție nu este doar pentru profesioniștii din domeniul publicității, ci se adresează și antreprenorilor, studenților, elevilor și tuturor celor pasionați de arta printului sau dornici să exploreze mai profund acest domeniu fascinant.

Scopul principal al proiectului este unul educativ. Expoziția își propune să informeze publicul larg cu privire la procesul de realizare a materialelor de print și la potențialul oferit de noile tehnologii în acest domeniu.

Conceptul de „Arta Printului” depășește ideea simplă de a imprima materiale din necesitate. Prin îmbinarea unei idei ingenioase și funcționale cu o grafică captivantă, utilizând suporturi deosebite și aplicând tehnici de print de ultimă oră, rezultatul poate fi o operă atât de spectaculoasă încât să devină o adevărată bucurie vizuală, o creație demnă de a fi înrămată și admirată în fiecare zi.

Expoziția este organizată cu sprijinul tipografiei Emprint, oferind o privire în culisele producției de print digital și offset, și evidențiază relevanța continuă a artei printului în sprijinirea brandurilor și afacerilor. Cu parteneri precum Konica Minolta Romania, Antalis, SuperBlog, Agentia Swiss Plan, Magic Ads și Campion Sport, evenimentul se anunță a fi un punct de referință în lumea artei printului.

Organizatori:

Expertiză şi printare realizate de tipografia Emprint.

Campania de marketing si creatia de continut realizate de agentia full-service Artvisiona.

Concept şi grafică realizate de Simona Gabriela Buzatu.

Detaliile suplimentare despre expoziție, etapele procesului de print, și informații despre parteneri pot fi găsite pe site-ul oficial al evenimentului. De asemenea, pentru o incursiune vizuală în lumea artei printului, vizitează canalul de YouTube dedicat evenimentului.

Descoperă și experimentează Arta Printului într-un mod inedit și interactiv, unde tehnologia și creativitatea se întâlnesc pentru a crea opere de artă cu adevărat remarcabile.Citiţi şi

Elevii Liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”, ambasadori ai talentului românesc în Germania

Se deschide primul sezon cultural de la Casa La Mița Biciclista Stabiliment Creativ

Expoziție a sculptorilor prezenți la cea de-a treia ediție a Taberei Internaționale de Sculptură în Piatră Măciuca, între 12 – 24 septembrie

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro