Playboy fără nuduri?

11 February 2016

Strănepoata lui Ernest Hemingway, Dree Hemingway, este primul model (playmate) care pozează în Playboy în conformitate cu noua politică a revistei anunţată încă din octombrie anul trecut. Astfel, începând cu 2016, Playboy a decis să renunţe la nudurile frontale, făcând astfel o schimbare istorică a stilului bine cunoscut.

dree h

Deja au fost făcute publice câteva fotografii ale următoarei ediţii revoluţionare în care modelele nu numai că nu vor mai fi complet dezbrăcate, dar fotografiile lor nici măcar nu vor mai fi editate. Se va renunţa astfel la „perfecţiunea” artificială care ascundea ore de machiaj, lumini plasate cu atenţie şi editarea fotografiilor.

Pentru ediţia următoare, Miss Martie este actriţa Dree Hemingway, a cărei imagine va apărea şi pe coperta revistei.

playboy

Dree Hemingway este surprinsă în diferite ipostaze, sumar îmbrăcată, sugerând nuditatea, fără însă a o afişa în mod explicit.

dh7

dh6

dh

Actriţa, care a câştigat de curând Robert Altman Award pentru rolul său din Starlet, a declarat pentru Playboy că aceste poze spun totul despre ea – „Dree cea sexy, Dree cea copilăroasă, Dree cea amuzantă, Dree cea băieţoasă”.

dh5

dh3

dh2

Ce credeţi, a fost o decizie bună a revistei Playboy? Oare vom reuşi acum, bărbaţi şi femei să ne punem, în sfârşit, de acord în legătură cu nuditatea fenimină din revistele pentru bărbaţi?Citiţi şi

Wonderwoman sau Cum să te sinucizi literar

Lăsați pisiceala pentru lumea felinelor

De ce ne este frică să iubim?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
559 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro