Poate deveni machiajul… ilegal?

Catchy

15 December 2016

Machiajul face minuni. Cu ajutorul unui stilist, dar şi cu trusa de machiaj potrivită – aşa cum sunt şi cele de aici -, orice femeie, indiferent cât de banală, ştearsă, şleampătă sau chiar urâtă ar părea la prima vedere poate deveni… o divă. Şi nu este nicio exagerare în această afirmaţie. Arta make-up-ului a mers uneori atât de departe, încât sunt voci care îndrăznesc să-i acuze pe profesioniştii acestei meserii, susţinând că ar fi… infractori. Da! Cu alte cuvinte, ar fi ilegal să machiezi atât de bine, căci ochiul este indus în eroare de către măiestria make-up-artist-ului, în timp ce realitatea este cu totul şi cu totul alta şi se ascunde dibaci în spatele cosmeticelor. Iar exemplele nu sunt puţine. Începând inclusiv cu vedetele (cele care au avut curajul să se arate aşa cum sunt în realitate fanilor lor) şi terminând cu femeile obişnuite sau chiar – să spunem aşa – cu cele mai puţin norocoase în ceea ce priveşte aspectul lor exterior, toate sunt de nerecunoscut după o şedinţă de machiaj. Ce injecţii, ce operaţii estetice? Pensula şi fardul fac treabă mai bună!

De aceea nu e de mirare că în Rusia se zice că, înainte de căsătorie, mirele ar trebui să-şi ducă mireasa… la saună! Şi asta ca să-i poată fi zărit şi adevăratul chip. Căci dacă viitoarea mireasă îl are ca stilist pe Vadim Andreev, atunci testul saunei devine… obligatoriu, în timp ce nevoia de photoshp pentru a retuşa fotografiile după machiaj… inexistentă!!

before-and-after-makeup-photos-vadim-andreev-1

before-and-after-makeup-photos-vadim-andreev-16

before-and-after-makeup-photos-vadim-andreev-13

before-and-after-makeup-photos-vadim-andreev-9

before-and-after-makeup-photos-vadim-andreev-7

before-and-after-makeup-photos-vadim-andreev-5

before-and-after-makeup-photos-vadim-andreev-4

Şi chiar fără un Andreev prin preajmă, orice femeie care ştie câteva reguli de bază în machiaj, care are răbdare şi care se iubeşte pe sine atât cât să-şi dedice câteva zeci de minute zilnic, poate face singură „minuni”. Asta dacă şi ştie de unde să-şi cumpere tot ce-i trebuie, desigur!  Şi cum sărbătorile sunt după colţ, dragile noastre, este timpul să ne gândim deja la machiaj/coafuri /toalete pentru seara de Crăciun şi Noaptea de Revelion, păi nu? 🙂Citiţi şi

Păr, piele, make up – ce se va purta în 2018

Într-o zi mi-a mărturisit în genunchi că…

Noutăți de la Chanel – make up în culorile orașului

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
4,828 views

Your tuppence

 1. diana / 15 December 2016 9:08

  Nu inteleg de ce atata stres din partea barbatilor, pana la urma machiajul exista din cele mai vechi timpuri.Si pana la urma conteaza sufletul,nu-i asa? :)))

  Thumb up 1 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro