Premiera Nastasia deschide stagiunea la Teatrul Masca

17 November 2016

Teatrul Masca deschide pe 26 noiembrie o nouă stagiune de interior cu premiera „Nastasia” după piesa Domnișoara Nastasia de G. M. Zamfirescu.

image description

Născut și trăit în Ferentari unde a și murit, G. M. Zamfirescu descrie această lume cu accente lirice, cu un sentimentalism de care nu se sfiește, cu înțelegere, cu o extraordinară cunoaștere și cu o mânuire balzaciană a observației psigologice, personajele fiind vii, existând parcă alături de cititor. Spectacolul nostru își propune și chiar se așează în direcția momentelor de visare pe care autorul le are de atâtea ori în romanele sale, aduce în fața spectatorilor personajele cele mai puternice ale piesei, cărora le adaugă câteva împrumutate din romanul Maidanul cu dragoste și conturează în jurul destinului teribil al Nastasiei câteva conflicte de o rară frumusețe și vibrație. Va fi cu siguranță un spectacol de văzut căci aduce câțiva actori într-un moment de vârf al carierei lor, are imagini de neuitat și o energie absolut fantastică.”, declară Mihai Mălaimare, regizorul spectacolului.

nastasiamasca

Visul Nastasiei transformă ca prin miracol o lume divizată între dragoste și moarte, într-una a prieteniei, a zâmbetului, a liniștii și a luminii. Cum se va împăca visul Nastasiei cu lumea în care trăiește?…

nastasia2masca

Detalii, program si bilete aici.Citiţi şi

Film de Oscar în premieră la TVR – Cadoul de Crăciun

„Zavera”, în cinematografe (program)

Tina Lechner – corpul ca operă de artă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro