Primul proiect Netflix cu Meghan și Harry va fi foarte personal

7 April 2021

Câteva săptămâni după ce, la emisiunea lui Oprah, au permis lumii întregi o scurtă privire în viața lor, ducele și ducesa de Sussex au dezvăluit detalii despre primul lor proiect Netflix. Acesta va fi parte din înțelegerea pe mai mulți ani dintre Archewell Productions și gigantul de streaming anunțat din septembrie 2020. Înțelegerea presupune realizarea de serii documentare, filme, spectacole regizate, conținut pentru copii.

Prima proiect poartă numele Heart of Invictus și va conține seriale documentare despre viața veteranilor răniți în timpul cât au servit, cei care acum se antrenează pentru Jocurile Invictus 2022. Regizori vor fi câștigătorii premiului Oscar Orlando von Einsiedel și Joanna Natasegara, cei care au creat The White Helmets pentru Netflix.

 

Ducele și Ducesa în timpul primei lor apariții publice în 2017, la Jocurile Invictus din Toronto. © Karwai Tang

“Încă de la prima ediție a jocurilor, în 2014, am știut că fiecare participant va contribui în felul lui excepțional la un mozaic al rezilienței, hotărârii și tăriei de caracter” a declarat Harry. “Această serie va oferi comunităților din toată lumea o fereastră spre poveștile mișcătoare și inspiraționale ale competitorilor pe drumul lor spre Olanda anul viitor. Cum această primă serie este în parteneriat cu Invictus Games Foundation, n-aș fi putut fi mai fericit pentru această călătorie și mai mândru de comunitatea Invistus.”

Harry și Meghan la finala de baschet în scaune cu rotile, Invictus Games, Sydney, 2018

© Samir Hussein/Getty Images

Jocurile Invictus au fost lansate de Harry în urma efectuării serviciului militar în Afganistan. Până acum ele s-au ținut la Londra, Orlando, Toronto și Sydney și planurile organizatorice pentru Düsseldorf 2024 sunt deja pornite.Citiţi şi

Un incomod hibrid – Ava

Nominalizările pentru Globurile de Aur 2021

Fețele suferinței – Pieces of a Woman

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro