Queen: A Night in Bohemia

11 March 2016

Pe 12 aprilie, de la ora 20:00, Grand Cinema & More (situat în Băneasa Shopping City, Bucureşti) va difuza în exclusivitate, în sala Grand Ultra, Concertul documentar „Queen: A Night in Bohemia” care a avut loc în 1975 la Hammersmith Odeon în Londra. Legendarul concert a fost reintegrat în formatul de sunet 5.1 și este însoțit de o arhivă cu interviuri realizate cu cei patru membri ai trupei, adică povestea anilor de început este spusă chiar de ei.

17feb2016_queen_245x136cm_v1

Acest concert a fost foarte special pentru că a fost pentru prima dată când am susținut în direct la televizor un spectacol întreg, Spectacolul de Crăciun. Calitatea acestuia după transferul în mediul digital este uimitoare, iar energia pe care o simțeam se transmite publicului într-un mod foarte autentic”, a declarat Brian May, membru al trupei Queen.

Concertul a fost filmat în Ajunul Crăciunului, în Hammersmith Odeon din Londra şi a fost transmis live de către BBC. În cadrul său a fost înregistrată, pentru prima dată, una dintre cele mai cunoscute piese, clasica Bohemian Rhapsody. Astfel, Queen făcea tranziția de la o trupă începătoare cu ambiții mari, la una dintre cele mai importante și apreciate trupe ale momentului.

Biletele sunt disponibile pentru rezervare și cumpărare pe site-ul cinematografului Grand Cinema & More.Citiţi şi

Nostalgia

Elegie pentru anii ‘90

Biletele și abonamentele la concertele online ale Concursului Enescu 2020 se pun în vânzare marți, 14 iulie 2020

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro