Recomandare Catchy pentru Black Friday: ECCO!

16 November 2018

Un lucru am învățat sigur de când cu moda asta de Black Friday: să-mi păstrez elanul și banii de shopping pentru ceea ce chiar merită! Pentru că în viață, în general, e bine să știi ce-ți face cu adevărat trebuință și de unde să ți le cumperi. Altfel, e doar o cursă bezmetică fără rost: mai avem, dar mai luăm, ca să fie, nu ne trebuie, dar e bine să avem și pe altă culoare, toată lumea cumpără ceva de Black Friday, noi de ce nu?

Ok, anul acesta am decis pe la începutul lui octombrie că ne trebuie la toți încălțări. De calitate, că noi ne respectăm “mergătoarele”. 🙂 Mama, tata, copiii, hai și un bunic. Bine, și bunica, deși toți pantofii ei sunt ca noi, o dată că și-i îngrijește ca nimeni alta, și a doua, că merge mai puțin acum, dar tot circulă, nu vă gândiți, că n-o lăsăm noi să șadă și să cugete prea mult. Deci de la picioruțe până la picioare care au umblat muulți ani și-s greu de mulțumit. Cam complicat, dar totul are o soluție, dacă faci un pic de cercetare. Și am găsit: un brand danez, ECCO, tot mai cunoscut și apreciat pentru confortul încălțărilor (au propriul institut de cercetare pentru asta), calitatea pielii (lux), designul modern și prețurile corecte. I-am urmărit timp de 14 ani de când sunt în România. Și de vreo 3-4 ani pot spune că m-am îndrăgostit cu adevărat de ceea ce fac. Pentru că ceva s-a schimbat mereu în mai bine și chiar au reușit să cucerească un public tot mai exigent, mai cunoscător și mai dependent de calitatea “pășirii”, a mersului fără efort, susținut de talpa încălțării. De senzația de mănușă pentru laba piciorului. Gata, i-am lăudat destul, atât vă mai spun: piciorul nu se înfierbântă, nu se simte sufocat și asta e o senzație cu adevărat de lux.

genată ecco

Screen Shot 2018-11-15 at 06.42.10

Știu că e riscant să aștepți reducerile, dar acum, ce să zic, când vrei să iei mai multe perechi, merită să riști. 🙂 Vi-i recomand și vouă, mai ales pentru copii. De 40 de ani fac încălțări pentru vârste la care mersul trebuie ajutat și corectat. Poate, poate, zic, deși nici la hăinuțele care vin direct pe piele nu-i de făcut rabat, acolo să mai cedezi în favoarea unui model mai fistichiu colorat, dar la încălțări și ciorapi sau șosete, niciodată.

ecco shoes

Deci, de încălțat pentru toată familia, plus geantă pentru mama (eu!) de la ECCO! La bune alegeri și vouă de Black Friday! 🙂

încălțări ecco

 ECCO dă startul campaniei promoţionale vineri, 16 noiembrie 2018!

273083-01001-botine-business-dama-ecco-shape-m-35-black-pair 264913-01333-pantofi-business-dama-ecco-shape-55-plateau-stack-pair

De la ghetele robuste pentru bărbaţii pasionaţi de aventurile în aer liber la pantofii eleganţi pentru femeile atrase de modă, ECCO vă propune o gamă variată de încălţăminte realizată din piele premium cu ajutorul unor tehnologii de ultimă generaţie, pentru a-i îmbunătăţi şi perfecţiona performanţele.

811574-01178-pair-nfh 440614-11021-pair

Oferta va fi valabilă în toate cele 20 de magazine ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

754021-50366-pair

710242-51237-pair

Pentru copii 🙂

9105272-90698-front

Geantă tip “doctor”, extraordinar de comodă. Au și pe negru, și pe albastru. Au și ghiozdane faine de tot. Pentru oameni mari.  

9105236-90666-front_1

Simplu, solid, spune ceva despre tine…

***

Ceva ce trebuie să mai știți: magazinul online www.ecco-shoes.ro tocmai a fost desemnat cel mai bun magazin online al anului 2018 la categoria „Fashion” în cadrul Galei Premiilor E-Commerce GPeC.

Comunitatea de e-commerce din România s-a reunit pentru două zile la Bucureşti, la GPeC SUMMIT, cel mai aşteptat eveniment al anului. Peste 1.000 de reprezentanţi ai companiilor de top autohtone dar şi internaţionale au participat la cea de a 13-a ediţie a GPeC – cel mai important eveniment din Europa Centrală şi de Est din acest domeniu.

În acest an, 101 magazine online şi-au exprimat intenţia de participare la competiţie, dintre care 95 au întrunit criteriile de preselecţie şi au fost acceptate în concurs. În cadrul Galei Premiilor E-Commerce ce s-a desfășurat în seara zilei de 13 Noiembrie 2018 la Bucureşti, magazinul online www.ecco-shoes.ro a câştigat premiul I la categoria „Fashion”, o recunoaştere a eforturilor de a oferi utilizatorilor un shopping online eficient şi de calitate.

Despre ECCO

Retailerul danez de încălţăminte şi accesorii din piele ECCO, prezent pe piaţa locală de 14 ani, are în prezent 20 de magazine fizice şi unul online. Înfiinţat acum 10 ani, magazinul online al brandului are o pondere de aproximativ 20% din totalul vânzărilor din România.

Noua colecţie a sezonului se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume.Citiţi şi

BestSecret este în sfârșit în România: peste 3000 de mărci cu reduceri de până la – 80%

Cu sau fără toc, aceasta-i întrebarea

Antonia Pup refuză cei 3.000 de lei oferiți de Guvern elevilor de nota 10

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro